10 augustus 2023

Dit zijn de vetste feestjes in Bergen op Zoom

De vetste feestjes van Bergen op Zoom vind je natuurlijk in Gebouw-T! Dit is de top 5 leukste feestjes die de komende tijd in Gebouw-T zullen plaatsvinden. 

1. PIŇA: Hét feest met de heetste Latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid! Tijdens deze avond gaan we dansen op de lekkerste reggaeton, Latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken! Ben er bij op zaterdag 7 oktober? (18+)

2. The YRD: Op 14 oktober komt The YRD komt naar Gebouw-T met een Hard Techno Special! Met op de line-up: Cynthia Spiering, Karah, Jånks en Winson. (18+)

3. 40UP: Ben jij weer klaar om te dansen? Dat kan want op zaterdag 21 oktober is 40UP weer terug in Gebouw-T. Even terug naar de goede oude tijd samen met je vrienden en vriendinnen en dansen op al die fijne hits.

4. Dirty Daddies: Met de Dirty Daddies is het gegarandeerd feest! De grootste partyband van Nederland verzorgt met een ruim twee uur durende show de ultieme feestavond waar je stoutste dromen zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. De shows van de Dirty Daddies zijn inmiddels al uitverkocht.

5. 80’s Verantwoord: Let’s dance! 80’s Verantwoord is al meer dan twintig jaar de grootste, leukste en kleurrijkste nacht bomvol credible knallers uit een nooit vergeten tijd. Laat je meenemen naar de jaren van neon licht, Pac-man en een flinke bos gewafeld haard, compleet met al die foute en net zo goede moves. Op 9 december in Gebouw-T!

Special: MBO Intro Dit is hét feest voor alle MBO studenten in Bergen op Zoom. Een must om het nieuwe jaar kneiterhard mee af te trappen. Op De line-up ChildsPlay, Nando en Isa Belle Studeer jij aan een MBO in Bergen op Zoom en wil je er bij zijn? Tickets zijn gratis, stuur een mail naar info@gebouw-t.nl.

Check de rest van onze agenda hier!