Gratis!
Datum do 31 aug'23
Zaal open 19:00
Aanvang 19:00
Genre Themafeest

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Dit is hét feest voor alle MBO studenten in Bergen op Zoom. Een must om het nieuwe jaar kneiterhard mee af te trappen. 

Op de line-up:

ChildsPlay
ChildsPlay is een van de grootste gevestigde namen in Nederland. Met meer dan 200 shows per jaar, uitverkochte clubs en festivals en grote toeren in Nederland, Portugal, Spanje, Griekenland en de UK.

Nando
Deze DJ is van alle markten thuis. Lekker meezingen met een Nederlandstalige plaat of schudden met de billen op een lekker zomers nummer. Handjes in de lucht met een vette dance track. Niets is te gek en hij blijft je verrassen, zijn hele set lang.

Isa Belle
DJ Isa Belle komt uit Bergen op Zoom. Dit local talent heeft al in het voorprogramma gestaan van S10, Ronnie Flex en Bizzey.

Ben je student van een MBO school in Bergen op Zoom (hotelschool of Eventum) en wil je een ticket? De tickets zijn gratis, stuur een mail naar b.leenders@curio.nl voor meer informatie. Ben je geen student op een MBO school in Bergen op Zoom (hotelschool of Eventum)? Dan is het helaas niet mogelijk om een ticket te bemachtigen. Je mag ons wel mailen naar info@gebouw-t.nl. Dan zullen we jouw aanvraag doorsturen naar desbetreffende persoon van jouw school.