Young Creations

Het jongerenplatform van Gebouw-T en Bergen op Zoom

Baas van je eigen feest worden?

Wordt dan lid van Young Creations, het platform van Gebouw-T dat zorgt voor meer feesten en events voor jou!

Wil je wat meer informatie opvragen of kennis maken? Stuur dan een mail naar info@gebouw-t.nl

Wat is Young Creations?

Young Creations is het jongerenplatform van Poppodium Gebouw-T. Alle leden van Young Creations werken samen om de tofste evenementen, workshops en masterclasses op te zetten in Bergen op Zoom. Je krijgt niet alleen de kans om mee te denken op het gebied van bijvoorbeeld programmering maar je mag ook eigen evenementen opzetten. Zo kun je jezelf ontwikkelen op (evenement)organisatie en alles wat erbij komt kijken. Dit kan gaan over marketing, techniek, productie, en nog veel meer! Je mag zelf aangeven wat je interessant vindt en wat juist niet. Maar natuurlijk sporen we je aan om alles vooral uit te proberen. Door mee te lopen tijdens evenementen en door workshops en masterclasses te volgen uit professionals uit het werkveld leer je de ins en outs van evenementorganisatie!

Waarom is Young Creations er?

Young Creations is in het leven geroepen om jongeren letterlijk een plek te geven, zowel in de organisatie als op de agenda. Ze krijgen inspraak op de programmering, mogen nadenken over nieuwe concepten en doen zo een goede dosis praktijkervaring op.

Wie zijn Young Creations?

Young Creations zijn de jongeren uit Bergen op Zoom en omgeving die meer evenementen willen in Bergen op Zoom en deze ook graag (gedeeltelijk) zelf willen organiseren. De jongeren hebben de leeftijd tussen 16 en 24 jaar en houden van allerlei soorten muziek.

Wat kun jij doen voor Young Creations?

Heb je bijvoorbeeld een tof idee voor een evenement of workshop? Of mis je echt iets op de agenda? Neem dan eens contact op met Young Creations en wie weet zien we jou tijdens de volgende meeting! Ook als je wel graag wil meedenken, maar niet mee wilt doen, zijn je ideeën en suggesties van harte welkom! Young Creations is te bereiken via youngcreations@gebouw-t.nl.

 

Young Creations Nieuws

Al het nieuws, berichten en andere content over Young Creations.

 

Deel uitmaken van het team?

Wil jij ook invloed hebben op de evenementen in Bergen op Zoom en Gebouw-T? Je organisatie talenten ontwikkelen of misschien meer leren over het promoten van een evenement? Sluit je aan via onderstaande link en wordt lid van het team Young Creations

Lid worden?

YC Events

Young Creations Contactformulier

Heb je ideeen, vragen of misschien wil je iets anders kwijt? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op