17 december 2020

Quiz’M brengt Top2000 quiz naar Gebouw-T, MEZZ, Effenaar en De Spot

Zaterdagavond is quiz-tijd! De mannen van Quiz’M presenteren a.s. zaterdagavond hun grote Top2000 quiz in een livestream vanuit Gebouw-T, in samenwerking met poppodia MEZZ, Effenaar en De Spot. Meer dan 200 teams mee aan de quiz. Quiz’M’s muziekquizzen zijn al jaren een vaste waarde in het popcircuit en bijzonder populair. De Top2000 editie is steevast elk jaar stijf uitverkocht. En elk nadeel heeft zijn voordeel… want door de coronacrisis is er ditmaal een virtuele tafel voor iedereen! Alle teams spelen namelijk mee vanuit hun eigen woonkamer.

Er zijn natuurlijk prijzen te winnen maar het gaat toch vooral om de gezelligheid vanuit de woonkamer. “De Top200 quiz is leuk voor de fanatieke muziekfreak én gezelligheidsspeler. Het gaat om lol met muziek” aldus Peter de Jong, één van de quizmasters.

Zaterdagavond 19 december vanuit Gebouw-T op de livestream. Digitale inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Streamingtickets à 10 euro per gezelschap zijn nog te koop via: https://gebouw-t.nl/evenementen/quizm-top-2000-3/