27 november 2019

Poppodium Gebouw-T zet zich op unieke wijze in voor 3FM Serious Request: The Lifeline!

Op donderdag 19 december vroeg in de ochtend van 7.00-8.30 uur komt 3FM door Bergen op Zoom heen met The Lifeline! Op het podium voor Restaurant ‘t Spuihuis kunnen alle deelnemers uit Bergen op Zoom en omstreken hun hard ingezamelde geld aanbieden aan het 3FM team en Gebouw-T doet hier natuurlijk ook aan mee! Zo zijn er een aantal exclusieve veilingstukken waar jij op kunt bieden. Dit zijn unieke stukken of ervaringen die we aanbieden waar je normaal gesproken niet zomaar aan kunt komen. Hiervan gaan alle inkomsten direct naar 3FM Serious Request.

Een kleine greep uit de veilingstukken: een unieke workshop met je collega’s de Gebouw-T studio in waarbij je gedurende een dagdeel je eigen, persoonlijke bedrijfsjingle opneemt met een heerlijk hapje erbij gesponsord door Culinair Vleghels en een drankje vanuit Gebouw-T. Of wat denk je van een ballonvaart mogelijk gemaakt door QNP ICT & Telecom professionals? Zwevend over de Brabantse Wal voel je de ultieme vrijheid. Hélemaal het dak eraf tijdens je feestje met een DJ-set door Verdampt, het vinyl DJ en live drums-concept van Matthijs van Dam en Yannick Verrest. NederRock band De Dijk heeft tijdens hun laatste bezoek aan Gebouw-T met liefde een eenmalig geprinte canvas gesigneerd, ook deze zoekt een mooi plekje en een goed bod.

Alle opbrengsten van deze veiling gaan naar 3FM Serious Request. Elk jaar staat een specifiek thema centraal, een zogenaamde ‘stille ramp’. Dit jaar gaat 3FM van Goes naar Groningen voor slachtoffers mensenhandel. Wist jij dat bijvoorbeeld op iedere Nederlandse middelbare school 2 meisjes in aanraking komen met loverboys? Gedwongen prostitutie is een van de vele schrijnende voorbeelden van mensenhandel. De wereldwijd 25 miljoen slachtoffers van deze ‘moderne slavernij’ worden uitgebuit, vernederd en onderdrukt. Met 3FM Serious Request: The Lifeline komt 3FM en het Rode Kruis in actie voor hen. De opbrengst gaat naar psychologische hulp voor de slachtoffers en voorlichting met als doel mensenhandel te voorkomen en herkennen. Help je mee?

De veiling van deze unieke ‘once-in-a-lifetime’ ervaringen en stukken is gestart via http://bit.ly/veiling-gebouw-t en loopt tot woensdag 11 december 10.00 uur.