21 september 2023

MBO Intro 2023: Eerste kennismaking met de stad en Gebouw-T

Donderdag 31 augustus was het eindelijk zover, nieuwe eerstejaars studenten van diverse CURIO hotelschool uit Bergen op Zoom maakten kennis met de stad, met elkaar en ook met poppodium Gebouw-T. Na een goed gevulde dag sloten zij af in de muziektempel met een toffe DJ en een heerlijke friet na. Nadat de introductie afgerond was voor de eerstejaars konden de andere studenten die al langer op een van de scholen zitten aansluiten voor het eindfeest met onder andere ChildsPlay.

Dat ChildsPlay een populaire act was bleek al snel. Vele studenten vroegen zich al af wanneer zij zouden gaan beginnen met draaien. Eenmaal begonnen aan de set was het voor alle aanwezigen een groot feest. Een mooie start van het nieuwe schooljaar, een goed begin om elkaar onder het genot van een drankje en een dansje beter te leren kennen. Ook voor de docenten was het een mooie start van het jaar.

Naast ChildsPlay kregen ook lokale talenten Isa Belle en Nando de voetjes van de vloer. Deze twee DJ’s draaiden ieder hun eigen set, maar soms ook samen en kregen daarmee zelfs de docenten zo ver om ook soms de heupjes te laten spreken.

Op naar volgend jaar. De eerste ideeën zijn al ontstaan om dit feest weer naar een nieuw niveau te brengen. De samenwerking tussen CURIO en Gebouw-T was goed, waarmee deze dag tot een succes benoemd mag worden.