7 maart 2022

Gebouw-T opent haar deuren tijdens ‘Kijk Binnen bij Bedrijven’

Gebouw-T opent haar deuren tijdens ‘Kijk Binnen bij Bedrijven’ en geeft iedereen de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen. 

Op donderdag 24 maart opent Gebouw-T de deuren tijdens ‘Kijk Binnen bij Bedrijven’ voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk of een stage op het gebied van techniek, hospitality, planning, marketing & communicatie, horeca, entree, en nog meer. Kijk Binnen bij Bedrijven is een initiatief van Samen in de Regio en Werkcentrum Brabantse Wal.

Wat kun je verwachten als je langskomt? Je krijgt een interactieve rondleiding op gepaste afstand waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt van het podium. Zo worden ook je prangende vragen zoals ‘Wat doet een marketing stagiair nou eigenlijk?’ of ‘Wie ontvangt de artiesten?’ beantwoord tijdens de rondleiding. We laten je graag de vele mogelijkheden zien op het gebied van vrijwilligerswerk én stages. Er is namelijk zoveel te doen en te beleven, niet alleen tijdens maar ook voor en na een evenement.

Er zijn twee startmomenten, om 11:00 en om 12:00. Je kan je aanmelden tot en met 16 maart via https://www.kijkbinnenbijbedrijven.nl/voor-bezoekers/poppodium-gebouw-t.

Wees welkom!