18 augustus 2022

Event medewerker Jeroen: ‘Een poppodium zoals Gebouw-T moet in stand gehouden worden.’

In de rubriek ‘Vrijwillige Verhalen’ laten we onze vrijwilligers aan het woord. Waarom zijn zij vrijwilliger geworden bij Gebouw-T en wat is het meeste vette wat ze hebben meegemaakt in T? Alles komt aan bod.

Hé vrijwilliger, wat is je naam?
Jeroen van Leeuwen.

Sinds wanneer ben je vrijwilliger?
Ik ben vrijwilligers sinds oktober 2021.

Welke functie als vrijwilliger heb je?
Ik heb tot nu toe alleen nog maar bardiensten gedraaid. Dit bevalt prima, zeker als het bezoekers aantal wat hoger is en je continue bezig kan blijven.

Waar luister je het liefst naar?
Blues en rock.

————————————————————————————————————————————————————————————

Waarom heb je ervoor gekozen bij juist bij Gebouw-T vrijwilliger te worden?
Een poppodium als Gebouw-T zo dicht in de buurt moet in stand gehouden worden. Ik had al langer het idee om hieraan bij te dragen, maar doordat ik voor mijn werk veel in het buitenland was, was dit lastig te combineren. De pandemie zorgde ervoor dat reizen een stuk moeilijker werd gemaakt en dat het land waar ik het meest naartoe reisde (Japan) helemaal op slot ging. Ik had daardoor genoeg tijd over om na te denken hoe ik mijn tijd en werk in moest gaan vullen.

Wat betekent vrijwilligerswerk voor jou?
Samen werken en contact met veel verschillende mensen.

Wat vind jij het leukste aan werken bij Gebouw-T?
Het werken met veel verschillende mensen. Iedereen die er werkt doet dit omdat ze er plezier in hebben en niet omdat het moet.

Wat heb je geleerd in jouw tijd als vrijwilliger bij Gebouw-T
Vooral dat je niet moet afwachten als er iets gebeurd zoals de pandemie, maar je kansen moet zien en hier wat mee gaan doen.

Wat is het gaafste dat je bij Gebouw-T hebt meegemaakt?
Het concert van John Mayall in 2013. Dit was de eerste keer dat ik in Gebouw-T was. Ik was erg onder de indruk van de goede sfeer, goede muziek en goede geluidskwaliteit.

Wat zou je mensen mee willen geven die nog twijfelen om vrijwilliger te worden?
Bezoek veel concerten in Gebouw-T en verwonder je erover hoe we dit met zijn allen voor elkaar krijgen. Misschien triggert je dat om hier ook een bijdrage aan te leveren.

Zelf vrijwilliger worden?
Bij Gebouw-T zijn wij op zoek naar jou! Ben jij iemand die van muziek een glimlach krijgt van oor tot oor en houd je ook van gezelligheid? Misschien is vrijwilliger bij Gebouw-T worden wel iets voor jou. Neem vrijblijvend contact op om informatie op te vragen of bekijk de pagina over vrijwilliger worden bij Gebouw-T. Kan je niet wachten? Dan mag je Floor direct een WhatsApp sturen met jouw vragen, 06 – 10 05 43 42.