7 september 2023

De mooiste muziek in onze eigen taal vind je in Gebouw-T

In Gebouw-T vind je ook de beste en mooiste muziek in onze eigen taal. Met verschillende artiesten op het programma is er een gevarieerd aanbod aan Nederlandstalige muziek te vinden. Kom jij naar een van de volgende concerten?

1. Spinvis: in twintig jaar is Spinvis uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige bands in het Nederlandse poplandschap. Op zaterdag 16 september staan ze voor de 5e keer in Gebouw-T.

2. Rowwen Hèze: De Limburgse band komt terug naar Bergen op Zoom op 5 april! Sinds hun laatste (uitverkochte) concert in Gebouw-T in 2019 is er gelukkig helemaal niets veranderd. De eerste kaarten zijn al over de digitale toonbank gevlogen.

3. Nederpop All Stars: op 23 september gaan we terug naar de tijd van legendarische Nederlandse hits met Nederpop All Stars! Mis dit unieke concert niet waarbij de grootste namen uit de Nederlandse muziekgeschiedenis samenkomen voor een avond vol nostalgie en energieke performances. Met o.a. Hans de Booij, Henk Westbroek en Loïs Lane.

4. Puck & Faske: zangeres Puck is een opkomend talent, ze maakt muziek van dansbare house tot rustige beats. Samen met Faske, die popliedjes maakt over het leven van een twintiger, staan ze op het podium van Gebouw-T op vrijdag 29 september. Deze nieuwe talenten moet je gezien hebben! Toegang is GRATIS!

5. BeraadGeslagen: het duo BeraadGeslagen komt op 8 maart naar Gebouw-T. Op hun nieuwe album Altijd Bewust Bewegen gaan ze opzoek naar bewegingsredenen. De twee 2 improvisatie-atleten stretchen zich andermaal sierlijk uit tussen de grenzen van de zwaartekracht.

Check de rest van onze agenda hier!