25 augustus 2023

De beste tribute aan je favoriete artiest vind je in Gebouw-T

Met de beste tributebands kan je in Gebouw-T de muziek van je favoriete artiesten weer herbeleven. We hebben de top 5 voor je op een rijtje gezet. Bij welke show ben jij te vinden? 

1. Crazy Little Things: Op zaterdag 6 januari 2024 speelt de Queen-tribute band één exclusieve clubshow in hun thuisbasis Gebouw-T. Dat de band geliefd en populair is in Bergen op Zoom en de rest van Nederland blijkt wel uit de uitverkochte theatertour ‘Queen: The Story’ (in o.a. Theater De Maagd) en shows in Gebouw-T. Daarom zijn wij enorm blij dat ze kiezen voor een nieuwjaarsconcert bij ons op het podium.

2. And the Band Played On: Een unieke verzameling topmuzikanten: bassist Hans van der Lubbe (De Dijk), trompettist Roland Brunt (De Dijk), Roel Spanjer (Normaal), Wouter Planteijdt (Sjako!), Eric van Dijsseldonk (Erwin Nyhof) en Gabriël Peeters (JW Roy), vormen samen de tributeband And The Band Played On. Op het podium delen ze hun liefde voor The Band, en die liefde slaat als een spetterende vonk over op het publiek. Ben erbij op zaterdag 30 september in Gebouw-T!

 3. Legends of Rock Tribute Tour: De Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by AC/DC by High Voltage (BE/NL), Present Danger en Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE) is dit een MONSTERS of ROCK-ervaring van het hoogste niveau. Wil je erbij zijn? Koop nog snel je kaartjes want er zijn er nog maar 10 beschikbaar! Op vrijdag 6 oktober in Gebouw-T.

4. BLANKO: Talking Heads Tribute: Op vrijdag 13 oktober kruipt BLANKO (ex-3J) met maar liefst 10 medemuzikanten in de huid van de Talking Heads in Gebouw-T. Gezamenlijk wordt er gezongen, gespeeld, gedanst, gerend en van kleding en instrumenten veranderd. Natuurlijk krijgen songs als Heaven, Slippery People, Burning Down The House, Once In A Lifetime ,Take Me To The River e.v.a. een gedreven uitvoering.

5. Pink Project: Het publiek wil Pink Floyd horen, in optima forma, en dát is het doel van Pink Project, de bekende Pink Floyd tributeband. Zij staan op vrijdag 27 oktober bij ons in Gebouw-T! Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow én indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan. De show is inmiddels voor 90% uitverkocht dus koop nog snel je kaartjes!

Check de rest van onze agenda hier!