4 oktober 2023

Comedy Nights in Gebouw-T: Lachen gegarandeerd

Gebouw-T in Bergen op Zoom staat weer in de startblokken voor een nieuw seizoen van Comedy Nights. Na het succesvolle eerste seizoen staan de comedians klaar om op 19 oktober opnieuw Bergen op Zoom aan het lachen te krijgen. Dat dit populaire avonden zijn is zeker, want de eerste editie is bijna uitverkocht. Gelukkig is dat niet de enige Comedy Night in Gebouw-T. Tickets haal je via de site.

Een avond vol humor
Het concept van de Comedy Nights in Gebouw-T is eenvoudig maar doeltreffend: een line-up van getalenteerde comedians uit Nederland betreedt het podium en zorgt voor een avond vol lachen, gieren en brullen. De verscheidenheid aan comedians op een avond garandeert een gevarieerde mix van humorstijlen, waardoor elke bezoeker wel iets naar zijn of haar smaak zal vinden. Alle Comedy Nights zijn in samenwerking met Comedy Tunes tot stand gekomen.

Populaire Avonden met Topcomedians
De populariteit van de Comedy Nights in Gebouw-T is ongekend. Vorig seizoen waren vrijwel alle avonden uitverkocht en ook dit jaar begint het te lijken op alleen maar volle zalen. Gelukkig staan er vele data weer gepland met op 19 oktober de eerste van het nieuwe seizoen. Onder ander Rob Scheepers komt dan naar Bergen op Zoom. Ook op 21 december, 18 januari, 21 maart en 16 mei staan weer Comedy Tunes, Comedy Nights gepland met bijvoorbeeld Samir Fighil en Tim Hartog.

Tickets
De editie van 19 oktober is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij als je deze niet wilt missen. Tickets voor deze datum en ook andere data haal je via onze site.