Zoomvliet Studio

Gebouw-T werkt samen met de opleiding Podium- en Evenemententechniek van het Zoomvliet College.

UNIEK VOOR NEDERLAND: PRAKTIJK IN POPPODIUM!

Bij de Zoomvliet Studio volg je niet alleen lessen in een klaslokaal, maar vooral ook in de zaal en studioruimte van Poppodium Gebouw-T. Uniek voor heel Nederland! Doordeweeks volg je in Gebouw-T praktijklessen en in het weekend draai je volledig mee met de professionele bands die hier optreden. Gevestigde bands die iets nieuws willen, maar geen faciliteiten hebben, kunnen ook hier terecht. Voorwaarde is dat ze samenwerken met de studenten van Zoomvliet Studio. Deze samenwerking tussen professionals en onderwijs is in deze setting uniek voor Nederland. Zoomvliet Studio wil alle jongens en meiden met talent de kans geven zich optimaal te ontwikkelen in hun vak.

BACKSTAGE

Heb je een eigen mening over hoe geluid moet klinken of hoe een videoclip eruit moet zien? Heb je interesse in de televisiewereld? Ben je leergierig, creatief, maar ook een tikkie eigenwijs? Dan is de opleiding Allround audiovisueel medewerker of AV-specialist iets voor jou!

Ben je meer in je element achter de schermen van een evenement, theater of poppodium? Dan ben jij een echte doener die het heerlijk vindt om te zorgen dat een theater- of popgroep een onvergetelijk optreden kan verzorgen. Jij zorgt er namelijk voor dat licht, geluid en de hele toneelset er perfect uitzien.

PODIUM- EN EVENEMENTENTECHNIEK

“Perfect geregeld!” Krijg jij dit over een aantal jaren te horen als je werkt achter de schermen van een theater, een evenement of een popconcert? Net als de artiest moet ook jij als technicus goed kunnen improviseren, want als er iets misgaat moet je snel kunnen ingrijpen. In het tweede leerjaar is er voor een aantal studenten de mogelijkheid om mee te werken aan de musicals in het Eftelingtheater.

AV-PRODUCTIE

Staat jouw naam straks op de aftiteling van een tv- of videoproductie? Of kom je voor als mixer op de cover van een hit-cd? Als dat je ambitie is, zit je goed bij AV-producties.

Voor meer informatie over de ROC opleidingen kijk je op www.zoomvliet.nl. Aanmelden kan bij c.snellink@rocwb.nl / 0164-281018.