3 augustus 2022

Young creations lid Martijn: ‘Veel DJ talent krijgt niet de kans om hun skills op het grote podium te tonen’

Young Creations is het jongerenplatform van Gebouw-T. Hierbij krijgen jongeren de kans om evenementen zelf op te zetten en hiermee de evenementenbranche te leren kennen. We willen graag weten waarom deze jongeren zich hebben aangesloten bij Young Creations. 

Hallo Young Creator! Wat is je naam?
Martijn van Nieuwburg

Wat is je leeftijd?
19

Welke opleiding volg je?
Leisure & Events Management in Breda 

En waar kom je vandaan?
Woensdrecht

Waar luister je het liefst naar? 
Hip Hop, House, Pop en Techno

Welk event is het vetste dat je ooit heb meegemaakt?
Ploegendienst, omdat dit mijn eerste festival was en het een super locatie was. Ook was ik met een leuke groep vrienden.

Waar ben je te vinden tijdens het uitgaan?
Breda, omdat ik daar ook op school zit. Ik vind het in Breda ook het gezelligst met veel aardige mensen. Daarnaast draai ik zelf ook als dj bij shots in Breda.

Ben je tijdens het uitgaan iemand die de gehele dansvloer bezet of juist een stille genieter?
Tijdens het uitgaan kan ik best uitbundig zijn. Ik weet zeker mij weg wel te vinden in groep, en ik zorg dus ook voor veel gezelligheid!


Wat wil jij dat Young Creations bereikt?
Ik vind dat we wel genoeg evenementen hebben in Bergen op Zoom, maar te weinig voor de jeugd.

Wat vind je van de evenementen in Bergen op Zoom en omgeving en waarom?
Young Creations kan juist dit probleem oppakken en meer evenementen voor de jeugd organiseren. Ik wil zelf ook een paar evenementen organiseren in mijn tijd bij Young Creations. Als eerste wil ik nieuw leven inblazen bij Beat The DJ en hier vol mijn aandacht op richten. Ik ben namelijk van mening dat er veel dj talent is die niet de kans hebben om hun skills op het grote podium te tonen.

 

 

Op welke manier kan jij je steentje bijdragen?
Mijn discipline en passie voor de evenementenbranche zullen een goede bijdrage zijn aan Young Creations en het evenementenklimaat voor jongeren in Bergen op Zoom en de omgeving.

Hoe kan jij je ontwikkelen via Young Creations?
Ik wil alle in en outs leren van het organiseren van een evenement. Dat vind ik ook super leuk, want bij Young Creations kan je dingen leren terwijl je zelf aan de slag gaat.

Young Creations is natuurlijk niet alleen voor het serieuze, wat denk jij dat het leukste is aan dit platform?
Bezig zijn met deze branch, mijn skills ontwikkelen en nieuwe connecties opbouwen.

Wil jij ook invloed uit oefenen op de (jongeren)evenementen in Bergen op Zoom en omgeving. Of wil je misschien meer weten over ons jongerenplatform? Stuur dan een mail naar youngcreations@gebouw-t.nl of check snel onze Young Creations pagina.