1 april 2022

Winnaars T-Strijd 2022 bekend

We hebben er lang op moeten wachten, maar kunnen het eindelijk bekend maken… De uitslag van de T-Strijd 2022! Alle artiesten hebben hard gewerkt en er zijn wel meer dan 1000 stemmen binnen gekomen tijdens de stemweek! 

Allereerst, de jurywinnaars: ASPACETOLIVE, Manic en The Yummy Mouths, zijn gekozen op basis van hun performance tijdens de voorrondes. De jury zag veel potentie in deze deelnemers en weet zeker dat ze er tijdens de showcase een mooie show van gaan maken. Maar, dit doen ze niet alleen!

Het publiek stemt ook één kandidaat door naar de showcase. Dit gebeurd door middel van papieren stemmen tijdens de voorrondes en digitale stemmen tijdens de stemweek. Er zijn in totaal meer dan 1000 digitale stemmen binnen gekomen en bijna 200 papieren stemmen. Akuma Jin is de publiekswinaar van de T-Strijd 2022!

Alle winnaars; ASPACETOLIVE, Manic, The Yummie Mouths en Akuma Jin zullen zich samen samen met professionele licht-en geluid technicussen klaarmaken voor de grote showcase, op vrijdag 8 juli. Daarnaast krijgen ze ook nog: Een plek in de programmering als support act, een waardecheque van Keymusic, een instore optreden bij een winkel van Keymusic, 2 dagen studiotijd in Gebouw-T en aandacht in het magazine en podcast van Soundz.

Ben jij of ken jij iemand die dit ook kan en wil, houd dan onze socials en website in de gaten voor de volgende editie van de T-Strijd!