22 maart 2022

Wie wil jij zien in de grote showcase?

Alle voorrondes van de T-Strijd 2022 zitten erop, alle papieren stemmen zijn geteld en de jury heeft alle kandidaten beoordeeld. Binnenkort is het tijd dat jullie ook gaan stemmen!

De voorrondes van de T-Strijd 2022 zijn al een paar weken geleden, maar de T-Strijd van 2022 is nog niet afgelopen! Op vrijdag 25 maart wordt de online stemweek geopend. Geef jij je stem aan jouw favoriete artiest? Des te meer stemmen, des te groter de kans dat jouw favoriete artiest op mag treden tijdens grote showcase op vrijdag 8 juli! De jury heeft al drie artiesten gekozen (de bekendmaking is op 1 april) en jij kan zelf de laatste artiest door stemmen naar de showcase! Weet je al op wie je gaat stemmen?

Buiten de start van de stemweek, zijn er nog een paar belangrijke data die je zeker niet wilt missen! Hier staan ze voor je op een rijtje:

Voorrondes te zien
22 maart 20.30 uur – voorronde pop & alternative
23 maart 20.30 uur – voorronde rock
24 maart 20.30 uur – voorronde hiphop

Te bekijken op www.gebouw-t.nl/live

Vrijdag 25 maart:
Op 25 maart begint de online stemweek.

Donderdag 31 maart:
Laatste dag van de stemweek

Vrijdag 1 april:
Het is geen grapje, op 1 april worden alle winnaars bekend gemaakt!

Vrijdag 8 juli:
De grote SHOWCASE

Zet al deze data maar alvast in je agenda en stem vanaf vrijdag 25 maart jouw favoriete artiest door naar de showcase op vrijdag 8 juli! Houd onze socials en onze website in de gaten voor laatste nieuwtjes en updates en hopelijk zien we jou tijdens de showcase in Gebouw-T om je favoriete artiesten te supporten!