Vrijwilliger schoonmaak

Gebouw-T is het popppodium van Bergen op Zoom en omgeving. Met een divers aanbod aan concerten en dance events is er voor ieder wat wils. Gebouw-T werkt grotendeels met vrijwilligers. Ter uitbreiding van ons schoonmaak team zijn we op zoek naar schoonmaak vrijwilligers.

VRIJWILLIGER SCHOONMAAK

Na de prachtige concerten en events moet onze zaal weer klaar gemaakt worden voor een volgend event. Dit gebeurt met een groep enthousiaste vrijwilligers, die tegen een onkostenvergoeding in het weekend een paar uur komen helpen schoonmaken. Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van onze zaal, sanitair en backstage.

Wij vragen van jou:

We vragen van je dat je netjes en zelfstandig kunt werken, dat je oog hebt voor hygiëne en dat je pro-actief bent. Je bent zaterdag- en zondagochtend beschikbaar. Samen met je collega vrijwilligers zorg je ervoor dat onze zaal er weer op en top uit ziet en weer open kan voor artiesten en bezoekers.

Gebouw-T biedt jou:

Gebouw-T biedt haar vrijwillige medewerkers een veilige, leerzame en plezierig werkplek met professionele ondersteuning en kansen om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden je diverse cursussen (o.a. sociale hygiëne, BHV, geluidstechniek en vakgerelateerde workshops), een uitgebreid medewerkerspakket (o.a. medewerkershandboek, T-shirt) en jaarlijks een gezellig en leerzaam uitstapje aan. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je wordt ondersteund en dat je WA verzekerd bent tijdens je activiteiten. Tevens krijg je gratis toegang tot al onze activiteiten.

Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op via beheerder@gebouw-t.nl of bel naar 0164-253122 (Vraag naar Peter Janssen)