24 november 2022

Hospitality vrijwilliger Astrid:’Ik heb zoveel gave dingen mee gemaakt’

In de rubriek ‘Vrijwillige Verhalen’ laten we onze vrijwilligers aan het woord. Waarom zijn zij vrijwilliger geworden bij Gebouw-T en wat is het meeste vette wat ze hebben meegemaakt in T? Alles komt aan bod.

Hé vrijwilliger, wat is je naam?
Astrid Beyersbergen van Henegouwen

Sinds wanneer ben je vrijwilliger?
9 november 2012

Welke functie als vrijwilliger heb je?
Manusje van alles, maar mijn hart ligt bij Hospitality dienst

Wat is een hospitality dienst?
Hospitality medewerkers zijn de vrijwilligers die vanaf het moment dat artiesten binnenkomen en totdat ze weggaan ervoor zorgen dat ze weten waar ze moeten zijn, ze voorstellen aan de technici, Het eten klaarzetten en beschikbaar zijn voor alle vragen. Ze staan echt in contact met de artiest en hun crew.

Waar luister je het liefst naar?
Dat ligt aan wat voor bui ik ben. Thuis luister ik vaak naar NPO Radio 2, maar als het een cd is dan Rammstein

————————————————————————————————————————————————————————————

Waarom heb je ervoor gekozen bij juist bij Gebouw-T vrijwilliger te worden?
Ik was in 2012 op zoek naar een ticket voor mijn zoon. Toen zag ik op de site van Gebouw-T dat ze vrijwilligers zochten, mijn eerste gedachten was dat ik dat wel leuk zou vinden

Wat betekent vrijwilligerswerk voor jou?
Alles…. vrienden, collega’s en veel sociale contacten

Wat vind jij het leukste aan werken bij Gebouw-T?
Je ontmoet zoveel verschillende mensen en ik leer steeds mee bij over muziekstromingen. Ik heb weleens een ‘cultuurshock’ opgelopen

Wat heb je geleerd in jouw tijd als vrijwilliger bij Gebouw-T
In mijn geval heb ik geleerd om samen te werken. Niet iedereen is hetzelfde of denkt hetzelfde. O, en dat er meer is dan alleen ABBA.

Wat is het gaafste dat je bij Gebouw-T hebt meegemaakt?
Oei.. Ik heb zoveel gave dingen meegemaakt: Feuerengel, Guus Meeuwis, Ultimat Eagles, 666 The Nightmare en zo kan ik nog wel even door blijven gaan. Maar het aller gaafste was voor mij Bløf, 4 dagen waren ze bij ons en ik mocht de lunch en het diner verzorgen.

Wat zou je mensen mee willen geven die nog twijfelen om vrijwilliger te worden?
Gewoon doen!!! Het is echt heel leuk en veelzijdig

Zelf vrijwilliger worden?
Bij Gebouw-T zijn wij op zoek naar jou! Ben jij iemand die van muziek een glimlach krijgt van oor tot oor en houd je ook van gezelligheid? Misschien is vrijwilliger bij Gebouw-T worden wel iets voor jou. Neem vrijblijvend contact op om informatie op te vragen of bekijk de pagina over vrijwilliger worden bij Gebouw-T. Kan je niet wachten? Dan mag je Naomi direct een WhatsApp sturen met jouw vragen, 06 – 10 05 43 42.