16 februari 2023

Vrijwillige eventmedewerker Yoana: ‘Ik vond het echt geweldig om mensen van over de hele wereld te ontmoeten’

In de rubriek ‘Vrijwillige Verhalen’ laten we onze vrijwilligers aan het woord. Waarom zijn zij vrijwilliger geworden bij Gebouw-T en wat is het meeste vette wat ze hebben meegemaakt in T? Alles komt aan bod.

Hé vrijwilliger, wat is je naam?
Yoana Nedeleva

Sinds wanneer ben je vrijwilliger?
November 2022

Welke functie als vrijwilliger heb je?
Eventmedewerker

Waar luister je het liefst naar?
Pop, R&B, Techno, Reggaeton

————————————————————————————————————————————————————————————

Waarom heb je ervoor gekozen bij juist bij Gebouw-T vrijwilliger te worden?
Werken bij Gebouw-T heeft veel voordelen voor mij. Ik hou van kunst in alle vormen en ik ben blij dat ik de kans heb om meer gelijkgestemde mensen te ontmoeten en samen te kunnen genieten van de muziek. Aan de andere kant krijg ik meer ervaring in dit soort werk, terwijl ik de Nederlandse muziekcultuur beter leer kennen.

Wat betekent vrijwilligerswerk voor jou?
Het geeft me voldoening om mijzelf nuttig te maken voor de maatschappij. Ik hou er van om iets te doen met plezier en het voelt niet als een verplichting.

Wat vind jij het leukste aan werken bij Gebouw-T?
De sfeer die in Gebouw-T hangt en de gezellige collega’s. Ik voelde me snel thuis. Daarnaast is het erg fijn om zelf te kunnen bepalen wanneer en waar je wilt deelnemen.

 

Wat heb je geleerd in jouw tijd als vrijwilliger bij Gebouw-T
Hoewel ik nog niet zo lang vrijwilliger ben, heb ik veel nieuwe vaardigheden geleerd. Ik daag mezelf graag uit en ik denk dat ik bij Gebouw-T op de goede plek zit.

Wat is het gaafste dat je bij Gebouw-T hebt meegemaakt?
Bij Gebouw-T is geen dag hetzelfde. Papi Chulo vond ik erg gaaf! Niet alleen dat dit precies mijn soort muziek is, maar ik vond het echt geweldig om mensen van over de hele wereld te ontmoeten.

Wat zou je mensen mee willen geven die nog twijfelen om vrijwilliger te worden?
Je weet nooit wat je kunt, totdat je het probeert!

Zelf vrijwilliger worden?
Bij Gebouw-T zijn wij op zoek naar jou! Ben jij iemand die van muziek een glimlach krijgt van oor tot oor en houd je ook van gezelligheid? Misschien is vrijwilliger bij Gebouw-T worden wel iets voor jou. Neem vrijblijvend contact op om informatie op te vragen of bekijk de pagina over vrijwilliger worden bij Gebouw-T. Kan je niet wachten? Dan mag je Naomi direct een WhatsApp sturen met jouw vragen, 06 – 10 05 43 42.