9 maart 2023

Vrijwillige barmedewerker Jella: ‘dit vond ik zo gezellig dat ik vrijwilliger ben geworden’

In de rubriek ‘Vrijwillige Verhalen’ laten we onze vrijwilligers aan het woord. Waarom zijn zij vrijwilliger geworden bij Gebouw-T en wat is het meeste vette wat ze hebben meegemaakt in T? Alles komt aan bod.

Hé vrijwilliger, wat is je naam?
Jella van Reijen

Sinds wanneer ben je vrijwilliger?
September 2022

Welke functie als vrijwilliger heb je?
Barmedewerker/ Barhoofd

Waar luister je het liefst naar?
Van Neil Diamond tot hardcore, en heel veel daar tussenin.

————————————————————————————————————————————————————————————

Waarom heb je ervoor gekozen bij juist bij Gebouw-T vrijwilliger te worden?
Ik heb eerst een paar keer als vrijwilliger gewerkt bij het op de T- Festival, dit vond ik zo gezellig dat ik vrijwilliger ben geworden.

Wat betekent vrijwilligerswerk voor jou?
Vrijwilligerswerk is belangrijk voor mij, ik heb ongeveer 1.5 jaar geleden besloten tijdelijk te stoppen met werken zodat ik thuis bij mijn kinderen kan zijn. Een avond bij Gebouw-T werken is een fijn moment om even iets anders te doen.

Wat vind jij het leukste aan werken bij Gebouw-T?
De combinatie gezellige collega’s, het zorgen dat klanten een fijne avond uit hebben, en natuurlijk het belangrijkste; muziek

Wat heb je geleerd in jouw tijd als vrijwilliger bij Gebouw-T
Ik heb geleerd dat het nooit zo loopt als gepland, en dat dat eigenlijk wel zo leuk is!!

Wat is het gaafste dat je bij Gebouw-T hebt meegemaakt?
Tijdens Legends of Rock was er een groep dove en slechthorende klanten die zelf een muziektolk geregeld hadden. Ik heb van haar show net zo veel genoten als van de show van de artiesten, en dat allemaal op een podium. Dat is echt genieten, een inclusieve ervaring voor iedereen!

Zelf vrijwilliger worden?
Bij Gebouw-T zijn wij op zoek naar jou! Ben jij iemand die van muziek een glimlach krijgt van oor tot oor en houd je ook van gezelligheid? Misschien is vrijwilliger bij Gebouw-T worden wel iets voor jou. Neem vrijblijvend contact op om informatie op te vragen of bekijk de pagina over vrijwilliger worden bij Gebouw-T. Kan je niet wachten? Dan mag je Naomi direct een WhatsApp sturen met jouw vragen, 06 – 10 05 43 42.