19 december 2019

’T Spuihuis, Bodega Waldolala, ‘t Vierkantje en Gebouw-T halen € 2.000,- op voor 3FM The Lifeline

Op de vroege ochtend van 19 december kwamen de DJ’s van NPO 3FM door Bergen op Zoom voor hun actie Serious Request The Lifeline. Op de Kaai voor ’t Spuihuis was de finish van de eerste etappe en het zogenaamde Chequepoint. Hier werden DJ’s Eva Koreman en Frank van der Lende enthousiast onthaald.

’T Spuihuis, Bodega Waldolala, ’t Vierkantje en Gebouw-T verzorgden een heus stadsontbijt met lekkere broodjes, koffie, thee en verse sapjes. Iedereen mocht, na een donatie, aanschuiven. De opbrengst van het ontbijt ging in zijn geheel naar Serious Request.

Daarnaast organiseerde Gebouw-T in de weken hiervoor een veiling met exclusieve items zoals een gesigneerde De Dijk canvas, huiskamerconcert en luchtballonvaart. De Business Club van Gebouw-T leverde hier ook een mooie bijdrage aan. De cheque van € 2.000 werd aan de 3FM DJ’s vlak na de finish overhandigd door René Vermeulen van ’t Spuihuis.

Om 8.30 uur vertrok de ‘Lifeline’ richting Roosendaal met DJ’s Sander Hoogendoorn en Herman Hofman. Tijdens The Lifeline lopen drie DJ duo’s van Goes – via Bergen op Zoom – naar Groningen om geld op te halen voor het Rode Kruis wat dit jaar in het teken staat van de slachtoffers van mensenhandel en de psychologische hulp die daarbij komt kijken.