23 november 2017

T-Leuten met: Annemiek Boelhouwers, oud-vrijwilliger en Vrient van T

In deze rubriek gaan we “T-Leuten” met bezoekers, vrijwilligers, stagiaires en andere gebruikers van Gebouw-T. Hiermee geven we je een kijkje achter en voor de schermen, wie zijn toch al die gezichten? Wat betekenen zij voor Gebouw-T of wat betekent Gebouw-T voor hen? In deze editie oud-vrijwilliger en huidige Vrient van T Annemiek Boelhouwers.

T- leuten met Annemiek Boelhowers, oud-vrijwilliger en vriend van T

Door: Jolijn van de Klundert

Vertel eens wat meer over jezelf

Ik ben Annemiek. Ik woon sinds 2009 in Bergen op Zoom. Ik ben een echte muziekliefhebber die nog stamt uit de tijd dat er bij de Waterput ook (alternatieve) kleding, wierook en sieraden werden verkocht.

Hoe ben je betrokken geraakt bij Gebouw-T?

Ik was al enthousiast over Gebouw-T vanaf het begin in (herfst) 2010! Ik heb meegewerkt aan de allereerste promotie ronde en was natuurlijk betrokken bij de opening, waar ik bardienst draaide en in het kassahokje kaarten verkocht en mensen verwelkomde.

Hoelang werk heb je bij Gebouw-T gewerkt?

Ik heb ongeveer 2 jaar bij T als vrijwilliger meegedraaid, maar toen werd het lastig combineren met mijn werk. Ik vond dit echt heel jammer. Ik heb het nog een tijdje geprobeerd te combineren, door alleen flyers rond te brengen en geen diensten meer te draaien maar hier ben ik ook inmiddels mee gestopt.

Wat vond je het leukste om te doen?

Het leukste aan het werken bij gebouw-T vond ik, is dat je tijdens het werk mee kan genieten van de live muziek én meehelpen mensen een fijne avond uit te bezorgen. Maar brainstorm avonden, waarbij door Gebouw-T input gevraagd werd voor promotieacties, vind ik helemaal te gek. Ik mocht zelfs Gebouw-T een keer als onderwerp voor mijn foto-opdracht gebruiken.

Wat is het leukste wat je tot nu toe bij T hebt mee gemaakt?

Geweldig vond ik het optreden van Arno Hintjes in januari 2011. De Kift heb ik gezien, diverse blues-bands, Led Zeppelin (tribute band) en nog veel meer. Ik ben dan misschien niet meer aks vrijwilliger betrokken, ik kom nog heel graag een dansje doen.

“Ik hoop van harte dat Gebouw-T nog lang zal bestaan!”

Foto: Annemiek Boelhouwers