T-Diner

Voordelig een hapje uiteten voor het concert

T-DINER

Gebouw-T biedt jou een compleet avondje uit! In samenwerking met 5 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: voorafgaand aan het concert genieten van een heerlijk diner!

Hoe gaat het in zijn werk? Het T-Diner is alleen beschikbaar bij een geselecteerd aantal events. Wanneer een T-Diner aangeboden wordt zie je dat via de eventpagina van het betreffende event. Via de website van Gebouw-T koop je een concertticket én een T-Diner ticket voor het restaurant van jouw voorkeur. Wij geven vervolgens de reservering door aan het restaurant.

Bij binnenkomst in het restaurant laat je je ticket zien. Het ticketnummer wordt genoteerd en vervolgens word je heerlijk in de watten gelegd en zorgt het restaurant ervoor dat je op tijd klaar bent. Aan het einde reken je alleen de drankjes af en loop je naar Gebouw-T om daar van het concert te genieten. Zo simpel is het.

Let op: Je kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Bestelling is altijd o.v.b. van beschikbaarheid bij het betreffende restaurant. Wanneer de reservering hierdoor geen doorgang kan vinden word je door Gebouw-T hiervan op de hoogte gesteld. 

De deelnemende restaurants zijn:
– Hemingway
– La Pucelle
– Ministerie van Eten en Drinken
– Streek eet- en drinklokaal

RESTAURANT HEMINGWAY

Het restaurant van Grand Hotel de Draak & Résidence Dagmara in Bergen op Zoom draagt de naam Hemingway. Het keukenteam zorgt ervoor dat u culinair kunt genieten tijdens het diner van de met veel zorg en liefde samengestelde gerechten met een klassiek Frans tintje. Geniet van de fijne gastvrijheid, een prachtig glas wijn en de eerlijke, lokale producten die harmonieus samenkomen op het bord. De attente bediening weet wat ze serveren en beantwoordt graag al je vragen.

Kosten van Hemingway T-Diner: €27.50 (normaal €37,00)

Je wordt verzocht om 18.00 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21.00 uur

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant Hemingway.

Locatie Hemingway

BRASSERIE LA PUCELLE

Midden in het 15de eeuwse woon- en werkpaleis van de toenmalige Markiezen van Bergen op Zoom ligt brasserie La Pucelle. Naast een heerlijk diner ben je hier ook van harte welkom voor enkel een Bourgondisch bordje met een mooi glas erbij, of een lekker kopje koffie. We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten.We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten. Naast onze menukaart biedt La Pucelle je een wisselend 3 gangen maandmenu aan voor €26,50 inclusief een glas Cava voor T-Diner genieters. Zie: www.lapucelle.nl

 

Kosten van het La Pucelle T-Diner: €26,50 – 3 gangen diner inclusief een glas Cava van het huis

Je wordt verzocht rond 18:00 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert 21:00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van La Pucelle

Locatie La Pucelle

RESTAURANT MINISTERIE VAN ETEN EN DRINKEN

Kom heerlijk genieten van ons, wekelijks wisselende, 4-gangen Ministerie Diner. In het Ministerie van eten en drinken is er volop keuze. Je kiest gewoon je favoriete gerecht! Wij serveren namelijk wat de dag of het seizoen ons brengt en hebben geen vaste dinerkaart. De ministers van Culinaire Zaken werken met bijzondere streekproducten, welke iedere dag kraakvers van onze vaste leveranciers komen. Elke dag in het Ministerie is hierdoor een verrassing, waar je zeker van zult genieten!

Kosten van het Ministerie T-Diner: €36,50.

Je wordt verzocht uiterlijk om 17:30 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21:00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Ministerie van eten en drinken.

Locatie Ministerie

 

STREEK EET- EN DRINKLOKAAL

Een nieuw restaurant op de Brabantse Wal tot bloei gekomen in Bergen op Zoom. Onze volledige naam is Streek Eet- & Drinklokaal. Lokaal met een dubbele betekenis. Een ruimte waar wij je laten genieten van heerlijke producten uit onze streek. Waar je kunt nagenieten in een gezellig samenzijn in onze sfeervolle kelder. Wij wensen je een fijne avond toe.

Kosten van het Streek T-DinerDe menu prijs is 29,50.(Dit is inclusief een spoom bij het hoofdgerecht)

Je wordt verzocht uiterlijk om 18:00 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21:00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Streek.


Locatie Streek

EXTRA MOGELIJKHEID: EL MUNDO DE CARLITA

Mexicaans Restaurant El Mundo de Carlita, gelegen aan het Beurpleintje biedt je een andere mogelijkheid. Je koopt via de website van Gebouw-T een normaal ticket tegen de voorverkoopprijs. Op vertoon van een ticket voor welk concert dan ook krijg je een korting van 15% op de rekening. Wel is het zo dat reserveren bij El Mundo de Carlita alleen kan voor groepen vanaf 6 à 8 personen

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant El-Mundo
Locatie El Mundo de Carlita

EXTRA MOGELIJKHEID: KNOSSOS

Grieks restaurant Knossos is gelegen aan de Lievevrouwestraat op 5 minuten lopen van Gebouw-T. Je krijgt 10% korting op de rekening met uw toegangskaartje voor het concert of dance-event van die avond. Dit geldt voor alle concerten en events die op onze site staan.

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant Knossos
Locatie Knossos