T-Diner

Voordelig een hapje uiteten voor het concert

T-DINER

Gebouw-T biedt jou een compleet avondje uit! In samenwerking met 3 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: voorafgaand aan het concert genieten van een heerlijk diner!

Hoe gaat het in zijn werk? Het T-Diner is alleen beschikbaar bij een geselecteerd aantal events. Wanneer een T-Diner aangeboden wordt zie je dat via de eventpagina van het betreffende event. Via de website van Gebouw-T koop je een concertticket én een T-Diner ticket voor het restaurant van jouw voorkeur. Wij geven vervolgens de reservering door aan het restaurant.

Bij binnenkomst in het restaurant laat je je ticket zien. Het ticketnummer wordt genoteerd en vervolgens word je heerlijk in de watten gelegd en zorgt het restaurant ervoor dat je op tijd klaar bent. Aan het einde reken je alleen de drankjes af en loop je naar Gebouw-T om daar van het concert te genieten. Zo simpel is het.

Let op: Je kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Bestelling is altijd o.v.b. van beschikbaarheid bij het betreffende restaurant. Wanneer de reservering hierdoor geen doorgang kan vinden word je door Gebouw-T hiervan op de hoogte gesteld. 

De deelnemende restaurants zijn:
– Hemingway
– La Pucelle
– Ministerie van Eten en Drinken

RESTAURANT HEMINGWAY

Ons restaurant ligt midden in het centrum van Bergen op Zoom en draagt de naam Hemingway, gezien Ernest Hemingway bekend stond als een levensgenieter die goede spijzen en wijnen kon waarderen. Wij werken het liefst met lokale producten uit Bergen op Zoom en omstreken. De rest vullen we aan met eerlijke en verantwoorde producten. Verse grondstoffen worden dagelijks bij ons geleverd en wij willen je het beste bieden van de Brabantse Wal. In onze keuken creëren we spannende combinaties en er worden Nederlandse klassiekers vernieuwd op een niet voor de hand liggende manier. Kosten van Hemingway T-Diner: € 39,00 voor een 3-gangen menu van de chef en 3 amuses van het huis. Je wordt verzocht om 18.00 uur aanwezig te zijn. Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant Hemingway.

BRASSERIE LA PUCELLE

Midden in het 15de eeuwse woon- en werkpaleis van de toenmalige Markiezen van Bergen op Zoom ligt brasserie La Pucelle. Naast een heerlijk diner ben je hier ook van harte welkom voor enkel een Bourgondisch bordje met een mooi glas erbij, of een lekker kopje koffie. We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten.We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten. La Pucelle biedt een 3 gangen à la carte diner aan voor €34,50 inclusief een glas MSVA Cava voor T-Diner genieters. Kosten van het La Pucelle T-Diner: €34,50 – 3 gangen à la carte diner inclusief een glas MSVA Cava van het huis. Je wordt verzocht rond 18:00 uur aanwezig te zijn. Meer weten? Kijk dan op de website van La Pucelle.

RESTAURANT MINISTERIE VAN ETEN EN DRINKEN

Kom heerlijk genieten van ons, wekelijks wisselende, 4-gangen Ministerie Diner. In het Ministerie van eten en drinken is er volop keuze. Je kiest gewoon je favoriete gerecht! Wij serveren namelijk wat de dag of het seizoen ons brengt en hebben geen vaste dinerkaart. De ministers van Culinaire Zaken werken met bijzondere streekproducten, welke iedere dag kraakvers van onze vaste leveranciers komen. Elke dag in het Ministerie is hierdoor een verrassing, waar je zeker van zult genieten! Kosten van het Ministerie T-Diner: €36,50. Je wordt verzocht uiterlijk om 17:30 uur aanwezig te zijn. Meer weten? Kijk dan op de website van Ministerie van eten en drinken