17 mei 2023

Studio Story met zangeres Louise Martina

Gebouw-T is er voor iedereen. Van metal concerten tot aan een oud Hollands feestje en van hip hop tot aan blues, je vindt het allemaal in Gebouw-T. Maar we zijn er niet alleen voor de concertganger. Wist je dat er namelijk ook een bijzondere studio in het gebouw zit? De studio kan worden gebruikt voor het opnemen van je eigen album of nummer, of die van een groot artiest. Maar je kan er bijvoorbeeld ook een podcast opnemen. Benieuwd hoe alles in elkaar zit? We laten het allemaal zien in Studio Story!

Wie kwam er over de vloer?
Zangeres Louise Martina kwam covers opnemen de studio van Gebouw-T. Op jonge leeftijd begint ze met het spelen van gitaar en niet snel daarna gaat ze er ook bij zingen. Inmiddels speelt ze ook ukelele en piano.

Wat vond er plaats?
Tijdens het event Life on Stage werden de deuren van Gebouw-T geopend voor een exclusief kijkje achter de schermen. Zo ook in onze studio. Verschillende artiesten namen die dag nummers op met publiek erbij. Louise Martina was er daar een van. Vergezeld door alleen haar gitaar nam ze onder andere ‘Heartbeat’ van Davina Michelle, ‘De Diepte’ van S10 en ‘Dat heb jij gedaan’ van MEAU op.

Wat werd er gebruikt?
Voor het opnemen van de vocals werd de SHURE SM7B microfoon gebruikt. Om de akoestische gitaar goed op te nemen werd er gebruikgemaakt van een D.I. Daarnaast werd er ook gebruikt gemaakt van de Lexicon Reverb voor de vocalen en werd ook nog de LA2A compressor gebruikt. De opnames zijn in beeld opgenomen met drie Birddog P200 camera’s en de Vmix werd gebruikt om live de beelden te schakelen.

Resultaat
Het resultaat is nog niet te beluisteren maar Louise Martina post regelmatig covers op haar TikTok en haar YouTube account.

Meer weten over onze studio? Klik dan hier! Voor mogelijkheden om gebruik te maken van de studio kan je contact opnemen via info@gebouw-t.nl.