25 februari 2022

Straal als figurant in onze videocampagne!

Wij hebben jouw hulp nodig! Voor een videocampagne zijn wij op zoek naar figuranten. De videos worden opgenomen op woensdag 9 maart, bij theater De Maagd en op donderdag 10 maart, in Gebouw-T. Wij willen zo veel mogelijk mensen vragen om ons te helpen!

 

Wat wordt er van je verwacht? 
Voor de video zijn we op zoek naar zo veel mogelijk figuranten, om Gebouw-T en theater De Maagd mee te vullen. Heb jij altijd al eens mee willen doen aan een campagne, dan is dit je kans! Je hoeft niks te zeggen en er is geen garantie dat je vol in beeld komt. Soms is alleen je schouder, achterhoofd of been al genoeg om een lege plek in de video op de vullen! Iedereen is welkom om zich aan te melden als figurant.

 

Wat moet je er voor doen?
Het is belangrijk dat je aanwezig kan zijn op woensdag 9 maart of op donderdag 10 maart. Verder moet je om je aan te melden alleen even een mailtje sturen met je naam (en e-mailadres) naar: figuratie@bigboyfilm.nl (mochten je vrienden, vriendinnen, ouders, opa’s, oma’s of wie dan ook, ook willen helpen, geef dan ook gelijk hun naam en e-mail adres even op!)

 

Wat krijg je er voor terug?
Als dank krijgt iedereen die meedoet aan de videocampagne van Gebouw-T een gratis kaartje voor een van de volgende shows: Gallowstreet (zaterdag 26 maart), Gruppo Sportivo (vrijdag 1 april), Lucky Fonz III (vrijdag 8 april), 80’s Verantwoord (zaterdag 16 april) of Whispering Sons (zaterdag 23 april). Je mag zelf kiezen naar welke show jij graag wilt gaan!

 

Dus, nodig al je vrienden en familie uit voor een toffe opname middag bij Gebouw-T of theater De Maagd en ga daarna gezellig met zijn allen samen GRATIS naar een evenement.