18 november 2021

Oud stagiair Leah: ‘Wees niet bang om te vertellen wat je wel of niet wil’

In de rubriek ‘Vrijwillige Verhalen’ laten we onze vrijwilligers aan het woord. Deze keer doen we het anders in de rubriek ‘Back Stage Verhalen’. De afgelopen 10 jaar hebben allerlei verschillende studenten stage gelopen, van techniek tot hospitality en van planning tot programmering. We vragen onze oud stagiaires om eens terug te denken aan hun periode bij Gebouw-T.

Hee, leuk om je te spreken oud-stagiaire! Vertel eens, hoe heet je?
Leah Boer

Naar welke muziek luister je het liefst?
Mijn smaak wisselt erg vaak, maar op dit moment luister ik non-stop naar het album van Silk Sonic en hou ik heel erg van funk. Ik vind het lekker tijdloze muziek en wordt daar elke keer weer vrolijk van.

Wanneer heb je stage gelopen bij Gebouw-T?
Ik liep stage van februari tot juni in 2021

Wat deed je voor stage bij Gebouw-T?
Organisatie en planning

Welke studie deed je toentertijd?
Leisure & events management op de Breda University of Applied Sciences

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Wat was de reden dat je stage wilde lopen bij Gebouw-T?
Het leek me altijd al super tof om in een poppodium stage te lopen, omdat ik heel erg van concerten hou en de sfeer heel erg gezellig vind. Gebouw-T sprak me aan omdat ik de artiesten die langskomen heel erg leuk vind en door de andere projecten binnen de organisatie, zoals T-Strijd, Young Creations en Op De T.

Wat heb je allemaal gedaan tijdens je stage?
Ik heb 2 vrijwilligerscafés georganiseerd (vanwege Covid-19 was dit online), ben betrokken geweest bij T-Strijd, vrijwilligers planningen gemaakt en shifts gedraaid tijdens opnames.

Wat vond je het leukste aan stage lopen bij Gebouw-T?
Ik vond de afwisseling tussen de verschillende werkzaamheden het leukste. Ik zat vaak op kantoor, maar er was ook veel ruimte voor mij om lekker in de zaal te staan en in de praktijk bezig te zijn. Als ik aangaf dat mij het tof leek iets te doen wat eigenlijk niet binnen mijn functie paste, was dat geen probleem en vond iedereen dat juist super leuk.

Wat vond je het minst leuk aan stage lopen bij Gebouw-T?
10 keer per dag de trappen op en af rennen ;)

Wat is je leukste herinnering aan je stage bij Gebouw-T?
De leukste herinnering was het werken tijdens de pilots (april 2021). De ontlading van de bezoekers, vrijwilligers en de artiesten die na zo’n lange tijd stil zitten weer terug mochten komen was zo ontzettend gaaf om mee te maken.

Wat houd je nu bezig?
Op dit moment zit ik in mijn 4e jaar en ben ik bezig met de minor intercultureel werken op de HAN. Hierna ga ik afstuderen.

Ben je nog wel eens te vinden in Gebouw-T?
Helaas heb ik door studie en corona nog geen tijd gehad om Gebouw-T weer te bezoeken :(

Heb je tips voor (toekomstige) stagiaires van Gebouw-T?
Wees niet bang om te vertellen wat je wel of niet wil! Heb je een super tof idee voor een project? Geef het vooral aan, want er is zo veel ruimte voor jouw eigen inbreng. Werk jezelf niet de achtergrond in, maar laat echt zien wat je kan!

 

Stage lopen bij Gebouw-T?
We like stagiaires! Vind je ons ook leuk en heb je zin in een toffe periode bij Gebouw-T? Bekijk dan onze stage vacatures eens. Of ben je heel erg geïnteresseerd hoe het er aan toe gaat bij een poppodium of houd jij ook enorm van muziek? Overweeg dan om vrijwilliger te worden. Neem vrijblijvend contact op om informatie op te vragen of bekijk de pagina over vrijwilliger worden bij Gebouw-T. Kan je niet wachten? Dan mag je Floor direct een WhatsApp sturen met jouw vragen, 06 – 10 05 43 42.