4 maart 2020

Op De T Festival viert jubileumeditie met Tim Knol, Blaas of Glory en meer

Op De T Festival viert feest! Op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, vindt de 10e editie van het festival plaats op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Met Tim Knol & Blue Grass Boogiemen, Blaas of Glory, De Baron en Squander Squad zijn de eerste namen van het programma bekend. Toegang is zoals elk jaar helemaal gratis.

Tim Knol komt met zijn Blue Grass Boogiemen het Wilhelminaveld op z’n kop zetten. Dat deden ze al op Lowlands, Paradiso en nu is Op De T Festival aan de beurt. Heavy metal marching band Blaas of Glory zorgt tijdens de pauzes voor extra vertier. Zij coveren oude hardrocknummers in een unieke fanfarestijl. Brass-sensatie De Baron is ook van de partij, net als Brabantse folkrockband Squander Squad.

Op De T Festival is een festival voor jong en oud. Naast muziek biedt het festival nog veel meer. Er is een festivalmarkt met vintage en handgemaakte producten door lokale ondernemers, een grote kinderhoek, silent disco en verschillende drank- en eetkraampjes. Het reguliere programma duurt tot 20.00 uur, daarna is de gratis afterparty in Gebouw-T. De laatste namen op het programma volgen de komende tijd.

Vrijwilligers
Op De T Festival kan niet zonder vrijwilligers. Daarom is het festival ieder jaar weer op zoek naar mensen die een dagje achter de kassa, achter de bar of in de kinderhoek willen werken. Ook zoeken ze krachtpatsers die willen helpen met de op- en afbouw. Vrijwilligers mogen hiervoor in ruil gratis naar een concert in Gebouw-T en vrijwilligersbbq en natuurlijk een fantastische festivaldag met afterparty. Interesse? Neem contact met ons op via de website.

Duurzaamheid
Op De T profileert zich als het meest duurzame festival van Bergen op Zoom. Er wordt ernaar gestreefd om het festival zo milieuvriendelijk mogelijk te organiseren. In samenwerking met partner Saver worden festivalbezoekers actief geïnformeerd over afvalscheiding. Drinkbekers zijn biologisch afbreekbaar en bezoekers worden aangeraden om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen.