3 oktober 2022

Mooie seizoenstart met PopMonument, ABBA Rocks, John Waite en meer

En we zijn weer van start! Na onze zomerstop in de zaal, met goedbezochte Parkies afterparties in ons café, kijken we uit naar een mooi programma dit najaar. Eefje de Visser trapte dit af met haar indrukwekkende show op PopMonument. Dit festival is ontstaan als project binnen Gebouw-T maar staat sinds 2017 op eigen benen met het poppodium als een van de belangrijkste partners. De aftermovie (hieronder te zien) werd gemaakt door Sam de Lange met muziek van Personal Trainer.

Een week later stond John Waite, bekend als frontman van The Baby’s en Bad English, op het podium met een dag later het altijd swingende gezelschap New Cool Collective. Ook maandelijkse jamsessie T-Sessie ging van start. In het laatste weekend van september was het de beurt aan ABBA Rocks, een fantastische show die elke ABBA-liefhebber glunderend naar huis stuurde.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen, gitaar, binnen en de tekst 'POPPODIUM GEBOUW-T T) FOTOGRAAF: ERWIN KLOMP'

De komende tijd kijken we uit naar veel moois! Wat te denken van de komst van Vandenberg, Steve Hackett (Genesis), Tim Knol, Made in Belgium, Wende, Kim Wilde en de eerste editie van Comedy Tunes in samenwerking met Theater De Maagd?

Tot snel in Gebouw-T!