21 juni 2021

Kink Clubcircuit met Gebouw-T

Radiozender KINK heeft sinds de uitbraak van corona een tof nieuw programma in het leven geroepen: KINK Clubcircuit. Tijdens KINK Clubcircuit krijgen alle poppodia in Nederland een uur de kans om van zicht te laten horen, omdat er door de pandemie niets tot weinig mogelijk was om te  organiseren. Op 20 juni was Gebouw-T aan de beurt en het was een super toffe uitzending. En wil jij een toffe prijs winnen? Tot 1 augustus (2021) kun je nog meedoen aan de prijsvraag om kans te maken op kaarten voor Stake in Gebouw-T! Dus luister snel!

Hayo Vaders (Programmeur), Joep Gudde (Marketing) en Joris Withagen (Marketing) namen de presentatie op zich en deelde diverse verhalen. De verhalen zelf gaan we natuurlijk niet vertellen, maar je moet denken aan ‘Hummus’ en ‘Blaudzun’. En wat deed de tante van Spike in Gebouw-T? Misschien ben je meer geïnteresseerd in de spullen die in Gebouw-T staan, dan hebben we ook nog een mooi verhaal over onze mengtafel die in de studio staat.

Heb je de uitzending gemist? Niet getreurd, je kan de aflevering met Gebouw-T altijd terug luisteren via de site van KINK en de podcast van KINK. De playlist hebben alvast hieronder voor je op een rij gezet:

Playlist:

De Wolff – Don’t You Go up the Sky
Beth Hart – Might As Well Smile
Whispering Sons – Alone
The Cure – A Forest
The Deaf – Coming Down That Road
De Jeugd van Tegenwoordig – Manon
Jett Rebel – It’s Cruel
Wende – Deze Gin
Stake – Catatonic Dreams S10 – Maria
Blaudzun – Real Hero
The Kik & Armand – Fuck the Blues