1 november 2019

Is jouw bedrijf de grootste popkenner? Meld je aan voor de Business Club Popquiz van Gebouw-T!

Op woensdagavond 27 november komen de heren van Quiz’M met een popquiz exclusief voor de Business Club van Gebouw-T. Dus wil jouw bedrijf kans maken op de prestigieuze titel: Meest popminded bedrijf van West-Brabant en Zeeland? Kom dan op woensdag 27 november naar Gebouw-T. Deelname kost 20 euro per team van 2 personen. Alle inkomsten van deze avond worden gedoneerd aan Serious Request 2019. Gebouw-T zorgt voor een borrelhapje, een drankje bij binnenkomst en natuurlijk een grote beker voor de winnaar.

Radiostation 3FM loopt dit jaar te voet van Goes naar Groningen om geld op de halen in de strijd tegen mensenhandel. Op donderdag 19 december is het Chequepoint, The Lifeline in Bergen op Zoom. Gebouw-T zou Gebouw-T niet zijn zonder dat er verrassingselement in de hoge hoed zit. Tijdens de pauze van de Popquiz wordt een heuse veiling houden ten behoeve van Serious Request. Gebouw-T zorgt voor een aantal unieke veilingstukken zoals door topbands gesigneerde items, een origineel bedrijfsuitje in de studio van Gebouw-T, een reclamebanner bij het Op De T Festival of misschien zelfs wel een huiskamerconcert of DJ set in jouw bedrijf.

De Business Club van Gebouw-T draagt actief bij aan de ontwikkeling van het culturele klimaat van Bergen op Zoom en omgeving. Leden krijgen daarnaast kans om op een laagdrempelige manier te netwerken. Onderdeel van de Business Club zijn o.a. Rabobank, DSV Solutions, ABN Amro, Lantack ICT & Telecom, Samen in de Regio en Lyfter.

Meer informatie over deze Business Club Popquiz vind je op https://gebouw-t.nl/evenementen/business-club-popquiz/