3 november 2020

Inschrijvingen T-Strijd 2021 geopend

De inschrijvingen voor de 2021-editie van muziekwedstrijd T-Strijd zijn geopend! Wie treedt er in de voetsporen van voorgaande winnaars LÖNA, Moonbeast, Love Couple en Noble Tea?

De 10e editie van T-Strijd wordt een bijzondere! T-Strijd beperkt zich niet langer tot enkel bands. Elke live-artiest mag zich aanmelden; solo, als duo of als volledige band. De enige voorwaarden zijn: je maakt eigen muziek, je kunt het live brengen én je woont in West-Brabant, Zeeland of België. Je maakt kans op studiotijd, een optreden in Gebouw-T of op festival Op De T en nog veel meer.

Maak jij muziek en wil jij kans maken op deze prijzen? Meld je dan nu aan voor T-Strijd 2021!  Dat kan via www.gebouw-t.nl/t-strijd. Ook Vlaamse bands uit de regio Antwerpen mogen weer meedoen. Zij schrijven zich in via VI.BE. De inschrijvingen zijn tot dinsdag 24 november 2020 geopend. Medio december wordt de selectie voor 2021 bekendgemaakt. De data van de voorrondes en finales worden op een later moment bekend.

Praktisch
Er zijn 3 voorrondes, een halve finale en een finale. Elke voorronde kiest de jury een winnaar die direct doorgaat naar de finale. Het publiek stemt haar favoriet per voorronde naar de halve finale. Daar strijden 3 acts voor de laatste ticket tot de finale. Alle finalisten ontvangen dan al een dag studiotijd. In de finale zijn er twee winnaars: de jury bepaalt de jurywinnaar en het publiek de publiekswinnaar!