15 oktober 2021

Inschrijvingen muziekcompetitie T-Strijd 2022 geopend

De finale van de T-Strijd 2021 is achter de rug. Rapper Mazzy werd gekroond tot jurywinnaar en Floyd & the Barbers bleek de grootste favoriet van het publiek. Brabants talent Pyro sloot de avond knallend af. Na de spannende finale zijn de inschrijvingen voor de 11e editie van de T-Strijd direct geopend. Geïnteresseerde artiesten kunnen zich inschrijven tot 1 december.

Wat is T-Strijd?
T-Strijd is dé muziekwedstrijd van Gebouw-T voor West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. Verschillende bands, duo’s en soloartiesten krijgen de kans om tegen elkaar te strijden voor mooie prijzen. Elke live-artiest mag deelnemen. Op het spel staan studio-opnames, een optreden in Gebouw-T of op het Op De T Festival en nog veel meer!

Schrijf je eigen muziek? Meld je aan!
Er zitten een paar voorwaardes om deel te nemen aan T-Strijd. Allereerst is het van belang dat je uit West-Brabant, Zeeland of Antwerpen komt. Verder is het belangrijk dat je eigen muziek schrijft. De data van de voorrondes en finale wordt later bekendgemaakt. Nederlandse artiesten die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via www.gebouw-t.nl/t-strijd. Artiesten uit België kunnen zich aanmelden via VI.BE. De inschrijvingen sluiten op 1 december 2021.