22 september 2022

Het Vrijwilligerscafé: ontmoeting onder het mom van educatie en verbinding

Gisterenavond werd er weer een vrijwilligerscafé georganiseerd voor de vrijwilligers van Gebouw-T. Tijdens het vrijwilligerscafé ontmoeten we elkaar en behandelen we een bepaald thema. De avond wordt vervolgens afgesloten met een drankje en natuurlijk een hoop gezelligheid.

Het thema van gisterenavond was ‘Marketing & Promotie’, wat een essentieel onderdeel is van Gebouw-T. Marketeers Joep en Joris verzorgden een masterclass. Iedereen werd meegenomen in het marketing proces (want ja, hoe promoot je een evenement eigenlijk?) en hun kennis werd getoetst. Het bracht mooie gesprekken op en vrijwilligers leerden hoe ze een rol kunnen spelen in de promotie van Gebouw-T. Het was een ontzettend leuke en leerzame avond voor zowel de vrijwilligers als de marketeers.

Zelf vrijwilliger worden en het volgende vrijwilligerscafé bijwonen?
Bij Gebouw-T zijn wij op zoek naar jou! Ben jij iemand die van muziek een glimlach krijgt van oor tot oor en houd je ook van gezelligheid? Misschien is vrijwilliger bij Gebouw-T worden wel iets voor jou. Neem vrijblijvend contact op om informatie op te vragen of bekijk de pagina over vrijwilliger worden bij Gebouw-T. Kan je niet wachten? Dan mag je Floor direct een WhatsApp sturen met jouw vragen, 06 – 10 05 43 42.