2 juli 2021

Gebouw-T presenteert: zomershows!

Gebouw-T mag eindelijk haar deuren openen na een lange tijd vol verschuivingen en dat betekend dat er nog veel shows ingehaald moeten worden. Daarom presenteren we van zaterdag 26 juni tot en met zaterdag 28 augustus een combinatie van een aantal ‘welkom terug’ shows en onze jaarlijkse zomerconcerten: de zomershows! Op de planning staan de evenementen waar iedereen al een tijdje op zit te wachten en natuurlijk een aantal nieuwe dus mis ze niet!

Heb je nog geen tickets? Koop deze dan snel om een avond weg te duiken van de warmte na een lange dag zonnebaden. Er komen veel verschillende genres muziek voorbij, hierdoor kan iedereen een avondje uit naar Gebouw-T plannen.

Dus wacht niet te lang, pak alle agenda’s erbij en kies een verfrissende Zomershow uit zodat je kan genieten samen met je geliefde, vrienden of familie! Beluister tot dan nog alle muziek via de Spotify lijst zodat je straks alle nummers mee kan zingen.

Alle zomershows op een rijtje:

Op dit moment nog voor slechts 100 bezoekers per concert. We verkopen daarom een beperkt aantal 1- en 2-persoonstickets. Voor bezoek aan Gebouw-T is geen sneltest nodig. Wel gelden alle coronamaatregelen: 1,5 meter afstand en vaste zitplaatsen. De bar is gewoon geopend en je bestelt eenvoudig vanaf je zitplaats een drankje met de QR-code.