26 januari 2022

Gebouw-T presenteert Spinvis in theater De Maagd

Goed nieuws voor de Bergse muziekliefhebbers. Het concert van Spinvis, gepland op donderdag 3 februari, gaat door. Na talloze verplaatsingen en de gisteravond aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen reist de artiest met band gewoon af naar Bergen op Zoom, met één belangrijke wijziging. Vanwege de beperkingen en het aantal verkochte kaartjes vindt het concert niet meer plaats in Gebouw-T, maar wordt uitgeweken naar Theater de Maagd. Dit was snel geregeld vanwege de nauwe samenwerking tussen beide podia. Ook Erik de Jong, alias Spinvis, omarmde deze locatiewissel waardoor het concert tóch kan doorgaan.

Over Spinvis

Erik de Jong, alias Spinvis, is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is. Want, grote gebeurtenissen werpen hun schaduwen ver vooruit. Neem nou het verschijnen van een nieuw Spinvis-album (7.6.9.6.) afgelopen jaar.

Extra informatie

Het concert zal plaats gaan vinden in theater De Maagd aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. De deuren zullen geopend zijn vanaf 19:30 uur en het concert start om 20:00 uur. Vanwege de maatregelen is een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht. Daarnaast gelden ook andere maatregelen, zoals een mondkapje bij verplaatsing en 1,5 meter afstand. Het concert is uitverkocht.