15 april 2021

Gebouw-T podium voor de toekomst van IT

Datamex organiseert inspirerende IT-gesprekken met ‘dx talks’

Datamex en poppodium Gebouw-T slaan de handen ineen. Vandaag lanceert het IT-bedrijf uit Breda ‘dx talks, a lovely future’, een reeks aan inspirerende verhalen en tafelgesprekken. Datamex gaat in gesprek met industrieleiders en innovators over de toekomst van IT. Onder andere Microsoft en Vodafone schuiven aan tafel. Voor de opnames van deze gesprekken koos Datamex voor poppodium Gebouw-T waar recentelijk veel ervaring op werd gedaan met het livestreamen van concerten.

Thuiswerken en security
Verschillende thema’s komen aan bod, zoals thuiswerken en security waarbij het gesprek aangegaan wordt met een ethische hacker. De sessies verschijnen de komende tijd op de online kanalen van Datamex via www.datamex.nl/dxtalks en zijn gratis te bekijken.

Datamex en Gebouw-T
Vorig jaar werd Datamex de nieuwe IT-sponsor van het poppodium. Rik Peters, directeur van Datamex, is onder de indruk van Gebouw-T. ”We hebben professionele sprekers uitgenodigd. Zij reizen normaliter stad en land af om voor diverse gezelschappen te spreken. Zij waren onder de indruk van de professionaliteit van de crew en de aanwezige technische middelen. Dat zie je duidelijk terug in het geweldige eindresultaat.” Gebouw-T biedt sinds dit jaar ook streamingmogelijkheden aan organisaties op het gebied van congressen en webinars. Ook hybride vormen voor live publiek én online streamen zijn mogelijk. Joep Gudde, coördinator marketing, is blij dat Datamex nu ook letterlijk het podium van Gebouw-T pakt. “dx talks is voor Gebouw-T echt een visitekaartje geworden wat er bij ons mogelijk is. Wij hopen dat komende tijd meer van deze evenementen te mogen organiseren.” Meer over deze mogelijkheden lees je op de website van het poppodium.