16 augustus 2019

Gebouw-T neemt afscheid van muntjes en stapt over op PIN only

Geen wachtrijen meer bij de muntjesautomaten van Poppodium Gebouw-T. Bezoekers kunnen er alleen nog maar met pin betalen. Doorslaggevend was een succesvolle proef tijdens Op De T Festival, waarbij de helft van de kassa’s PIN only was. Bovendien brengt de overstap naar PIN only meer voordelen met zich mee.

“Een bezoeker van Gebouw-T kan voortaan altijd gratis de jas ophangen in de garderobe. We verwachten hierdoor een snellere doorstroom bij binnenkomst te realiseren. Daarmee worden de servicekosten per kaartje iets verhoogd”, zegt coördinator Marketing & Communicatie Joep Gudde.

Met cash betalen
De reacties van zowel bezoekers als barpersoneel na de proef tijdens Op De T Festival waren erg positief. Daarnaast is het in het kader van duurzaamheid een logische stap om de plastic muntjes in de ban te doen. Voor wie nog muntjes heeft, de witte en groene T-muntjes blijven geldig tot en met 1 juli 2020.

Eerste PIN only concert

Op donderdag 22 augustus is iedereen welkom om de vernieuwde bar te komen testen. Tijdens het zomerconcert van Black Leather Jacket en PsySo is de toegang gratis. Aanvang van het concert is om 22.45 uur na afloop van Palm Parkies op het Wilhelminaveld. Het T-Café is vanaf 20.00 uur open.