23 februari 2022

Gebouw-T leeft voor Wilfried

Gebouw-T leeft voor vrijwilligers, ZZP’ers, lokale ondernemers en voor jou. In deze video reeks vertellen zij aan jou waarom Gebouw-T voor hen belangrijk is, meerwaarde heeft voor de regio en waarom het al 10 jaar lang de kern van muziek in Bergen op Zoom is.

Wat is het meest belangrijke als je bij een concert staat? Het geluid natuurlijk! (al is een koud pilsje ook niet onbelangrijk 😇) Wilfried zorgt bij veel events voor het geluid dat zo de zaal in wordt geknald. Dit doet hij bijvoorbeeld bij de T-Sessie, maar ook mocht hij dit bij grote bands doen. Wat te denken van de band The Scene van Thé Lau. Naast het geluid mocht hij ook meedenken met wat de band moest gaan spelen van die avond, hij verteld er alles over in onderstaande video:

Voor Wilfried is Gebouw-T een plek waar hij zijn passie kan uitvoeren. Eerder via opleidingen en vrijwilligerswerk in de Botte Hommel, maar nu doet hij dat bij ons, bij Gebouw-T. Ervoor zorgen dat hij alle bandjes goed kan begeleiden, is belangrijk voor Wilfried. Zijn liefde van muziek kan hij via die weg uitten.

Bekijk hier de video van Auri, Koert of Tolga terug.

Dit is een tweede reeks van Gebouw-T Leeft. Benieuwd naar de eerste reeks? Check ons nieuwsbericht ‘Gebouw-T leeft en toont haar gezicht’
Heb jij, als bezoeker, ook een vet, mooi of leuk verhaal om te delen? Laat het ons weten via info@gebouw-t.nl. We zijn vooral erg benieuwd :)