12 januari 2022

Gebouw-T leeft voor vrijwilliger Auri

Gebouw-T leeft voor vrijwilligers, ZZP’ers, lokale ondernemers en voor jou. In deze video reeks vertellen zij aan jou waarom Gebouw-T voor hen belangrijk is, meerwaarde heeft voor de regio en waarom het al 10 jaar lang de kern van muziek in Bergen op Zoom is.

Het eerste verhaal dat gedeeld wordt is die van onze vrijwilliger Auri. Ze is actief in de functie van event coordinator en barhoofd en dat dit niet zomaar een ‘vrijwilligersbaantje’ is vertelt Auri ons duidelijk.

Onderdeel uit maken van het vrijwilligersteam is meer dan even een dienst draaien. Auri ziet dit team als familie die ze elk weekend mag zien en mee mag samenwerken. Ze vertelt dat ze de ‘Gebouw-T familie’ misschien wel vaker ziet dan haar eigen familie. Heel erg lijkt dat niet te zijn, aangezien het door Auri als een feest, als een cadeautje, wordt ervaren. Super tof :)

Bekijk hier de video: Gebouw-T leeft voor Auri

Als je Auri vraagt welke artiest voor haar naadloos aansluit op Gebouw-T, dan is dat Michelle David. Een artieste die ze niet kende, maar na een eerste kennismaking direct indruk maakte. Iets wat je niet zomaar op straat meemaakt en daarom dé keus is van Auri. En dat is het mooie aan vrijwilliger zijn bij Gebouw-T. Je werkt niet alleen met je vrienden en familie, je ontdekt ook (voor jou) nieuwe muziek. Diverse soorten meerwaarde voor iedereen, zoals Auri het mooi zegt: ‘Je bent met alleen maar muziekliefhebbers bij elkaar’

Dit is een tweede reeks van Gebouw-T Leeft. Benieuwd naar de eerste reeks? Check ons nieuwsbericht ‘Gebouw-T leeft en toont haar gezicht’
Heb jij, als bezoeker, ook een vet, mooi of leuk verhaal om te delen? Laat het ons weten via info@gebouw-t.nl. We zijn vooral erg benieuwd :)