9 februari 2022

Gebouw-T leeft voor Tolga

Gebouw-T leeft voor vrijwilligers, ZZP’ers, lokale ondernemers en voor jou. In deze video reeks vertellen zij aan jou waarom Gebouw-T voor hen belangrijk is, meerwaarde heeft voor de regio en waarom het al 10 jaar lang de kern van muziek in Bergen op Zoom is.

Hoe vet zou het zijn als je meedoet met een talentenprogramma en dan als een van de eerste solo-artiesten die meedoet ook terecht komen in de finale? Vervolgens win je de finale. Nogmaals, hoe vet zou dat zijn? Als je het aan Tolga Korkmaz vraagt, dan heb je direct een ervaringsdeskundige. Hij maakte dit mee met de T-Strijd 2021. Hij zag, hij kwam en hij overwon.

Bergen op Zoom heeft dus een groot talent in huis dat via Gebouw-T langzaam maar zeker naar de top van de HipHop in Nederland wilt doorgroeien. De T-Strijd kan daarbij een mooie opstap zijn, zoals ook Tolga zegt: ‘Je krijgt erkenning’. Tolga, beter bekend onder zijn artiesten naam ‘Mazzy’, verteld hier meer over in zijn video van Gebouw-T Leeft:

Maar hoe zou het zijn als er grote (HipHop) artiesten naar Gebouw-T komen? Volgens Tolga zou het een uitverkocht huis worden. Nog mooier zou het zijn als die artiesten uit Bergen op Zoom en omgeving komen en doorgroeien tot grootheden. Zoals hij het zelf zegt:‘Als er bekende artiesten ontstaan uit Bergen op Zoom, zo’n kleine stad met zoveel potentie, dat moet er gewoon uit.’
Tsja, wie weet wordt Tolga wel de volgende grote HipHop artiest van Nederland.

Bekijk hier de video van Auri of van Koert terug.

Dit is een tweede reeks van Gebouw-T Leeft. Benieuwd naar de eerste reeks? Check ons nieuwsbericht ‘Gebouw-T leeft en toont haar gezicht’
Heb jij, als bezoeker, ook een vet, mooi of leuk verhaal om te delen? Laat het ons weten via info@gebouw-t.nl. We zijn vooral erg benieuwd :)