9 maart 2022

Gebouw-T leeft voor Liesbeth

Gebouw-T leeft voor vrijwilligers, ZZP’ers, lokale ondernemers en voor jou. In deze video reeks vertellen zij aan jou waarom Gebouw-T voor hen belangrijk is, meerwaarde heeft voor de regio en waarom het al 10 jaar lang de kern van muziek in Bergen op Zoom is.

Soms aanwezig, soms stiekem meekijken: de beveiliging tijdens een concert. Een enorm belangrijk onderdeel bij een event en iets waar Gebouw-T dan ook een fijne partner in wilt hebben. Gelukkig is dat ook zo en hebben we met de lokale partij VEMO security een fijne samenwerking 😁. Eigenaresse Liesbeth Verhoeven verteld er in haar video meer over

Elke ‘gast’ in onze videoserie van ‘Gebouw-T Leeft’ hebben we gevraagd naar zijn of haar meest toffe event in T of artiest die ooit in Gebouw-T is geweest. Danny Vera (heeft drie keer bij ons op het podium gestaan) stond bij Liesbeth zeker op nummer 1. Good looking guy, toch?😏

Het kan soms misschien lijken dat een beveiliger tijdens een evenement wat serieus overkomt, maar niets is minder waar. Serieus en alert zijn alle beveiligers zeker, maar stiekem genieten alle medewerkers van de events die zij mogen draaien. Zoals Liesbeth zegt: ‘Dat je, je werk mag veraangenamen met het leuke, dat is een cadeautje’.

Muziek is voor Liesbeth, als lokale ondernemer, enorm belangrijk. Hetgeen wat je aan het luisteren bent is natuurlijk afhankelijk van de stemming waarin je bent. Gelukkig kan zij en haar collega’s van VEMO erg genieten tijdens het werken, want zien genieten is ook genieten.

Het mooie is dat Liesbeth het woordje ‘Trots’ noemt in de video. Blij dat zij en haar team onderdeel uit mogen maken van Gebouw-T en kan bijdragen aan alle soorten evenementen.

Bekijk hier de video van AuriKoert, Tolga of Wilfried terug.

Dit is een tweede reeks van Gebouw-T Leeft. Benieuwd naar de eerste reeks? Check ons nieuwsbericht ‘Gebouw-T leeft en toont haar gezicht’
Heb jij, als bezoeker, ook een vet, mooi of leuk verhaal om te delen? Laat het ons weten via info@gebouw-t.nl. We zijn vooral erg benieuwd :)