26 januari 2022

Gebouw-T leeft voor Koert

Gebouw-T leeft voor vrijwilligers, ZZP’ers, lokale ondernemers en voor jou. In deze video reeks vertellen zij aan jou waarom Gebouw-T voor hen belangrijk is, meerwaarde heeft voor de regio en waarom het al 10 jaar lang de kern van muziek in Bergen op Zoom is.

Koert Damveld is geen onbekend gezicht in Bergen op Zoom en zeker niet in Gebouw-T. Als vaste bezoeker kwam Koert al veel over de vloer. Nu is hij lid van de Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht is een belangrijk gedeelte van Gebouw-T. Zij dienen ondere andere als klankbord voor het bestuur en houden toezicht op het functioneren van dit bestuur. Dit doen zij onbezoldigd (zonder salariëring).

Dat Gebouw-T niet alleen in Bergen op Zoom bekend is, maar ook daarbuiten is iets wat Koert opvalt en trots maakt. Dit komt mede door de uitreiking van de ‘European Guitar Award’ die sinds 2016 in Bergen op Zoom plaatsvindt.

Bekijk hier de video: Gebouw-T leeft voor Koert

Dat de grote gitaarhelden naar Bergen op Zoom komen is natuurlijk bijzonder. Een mooi verhaal van Koert bij een uitreiking gaat over John Petrucci, winnaar in 2019. In de video laat hij hier meer over weten.

Als laatste zegt Koert nog iets leuks, een goede uitdaging voor elke artiest, band of act dat op gaat treden in Gebouw-T. ‘Als je hier het publiek kan vangen, dan doe je het echt heel goed’. 

Bekijk hier de video van Auri terug.

Dit is een tweede reeks van Gebouw-T Leeft. Benieuwd naar de eerste reeks? Check ons nieuwsbericht ‘Gebouw-T leeft en toont haar gezicht’
Heb jij, als bezoeker, ook een vet, mooi of leuk verhaal om te delen? Laat het ons weten via info@gebouw-t.nl. We zijn vooral erg benieuwd :)