13 april 2022

Gebouw-T leeft voor Kim en Jody

Gebouw-T leeft voor vrijwilligers, ZZP’ers, lokale ondernemers en voor jou. In deze video reeks vertellen zij aan jou waarom Gebouw-T voor hen belangrijk is, meerwaarde heeft voor de regio en waarom het al 10 jaar lang de kern van muziek in Bergen op Zoom is. 

De zussen Kim en Jody zijn al een hele lange tijd vrijwilligers bij Gebouw-T. Iets waar zij, maar zeker ook Gebouw-T, enorm trots en blij mee zijn. Het kan zelfs voorkomen dat je bijzondere dingen mag uitvoeren. Zoals Kim, zij heeft tijdens het concert van The Dirty Daddies in 2019 pizza mogen bezorgen OP het podium. Enorm stoer en heel erg gaaf natuurlijk :)

Kom je vaker in Gebouw-T? Dan moeten Kim en Jody zeker geen onbekende van je zijn. Beide staan vaak aan de deur jou te helpen bij het scannen van de tickets en soms verzorgen ze dat overheerlijke koude pilsje voor je. Hopelijk laten zij jou dan thuis voelen, want zo zien de zussen Gebouw-T in ieder geval wel. Zoals Jody vertelde ‘Voor mij voelt het wel als een tweede thuis’.


‘Je kan jezelf zijn, je wordt niet raar aangekeken als je jezelf bent’, zo verteld Kim. Mooi om te horen dat zowel Kim als Jody zich zo thuis voelen als vrijwilliger bij Gebouw-T. Zelf vrijwilliger worden en vele voordelen ervaren? Check daarvoor onze vrijwilliger worden pagina.

Een ander tof voorbeeld dat wordt genoemd over T is de diversiteit dat in de programmering is terug te vinden. Zo hebben Kim en Jody het over alternatieve avonden en themafeesten. Natuurlijk zijn er op alle vlakken en van alle genres verschillende shows terug te vinden in de agenda.

Dit was de laatste video (voor nu) in de reeks ‘GEBOUW-T LEEFT’. Wil je zelf een tof verhaal met ons delen? Schroom dan niet en mail naar info@gebouw-t.nl.

 

Bekijk hier de video van AuriKoert, Tolga, Wilfried, Liesbeth of Floran terug.

Dit is een tweede reeks van Gebouw-T Leeft. Benieuwd naar de eerste reeks? Check ons nieuwsbericht ‘Gebouw-T leeft en toont haar gezicht’
Heb jij, als bezoeker, ook een vet, mooi of leuk verhaal om te delen? Laat het ons weten via info@gebouw-t.nl. We zijn vooral erg benieuwd :)