23 maart 2022

Gebouw-T leeft voor Floran

Gebouw-T leeft voor vrijwilligers, ZZP’ers, lokale ondernemers en voor jou. In deze video reeks vertellen zij aan jou waarom Gebouw-T voor hen belangrijk is, meerwaarde heeft voor de regio en waarom het al 10 jaar lang de kern van muziek in Bergen op Zoom is.

Floran is vrijwilliger en stagiaire geweest voor Gebouw-T en op dit moment vaak als ZZP’er aan de slag. Een leuke en enthousiaste jonge gast waar wij van Gebouw-T erg blij mee zijn. Gelukkig is Floran dat ook met ons😁

Zijn ambities liggen bij licht en geluid. Het item dat hij dan ook had meegenomen gaat over het techno feest ‘Pluk de Nacht’. Een samenwerking met de organisator Jeffrey, die Floran niet zomaar vergeet. En logisch ook, hij is creatief, wilt kunnen spelen met de mogelijkheden die er zijn om op die manier een zo vet mogelijke show qua licht weg te zetten voor de bezoeker. Iets wat zeker is gelukt, al moest er in het begin nog veel geleerd worden.

Volgens Floran is Gebouw-T dè kans om dingen toe te eigenen en veel te leren. Maar doorgroeien is zeker ook een heel belangrijk aspect en dat kan op verschillende vlakken. Zo is Floran, mede door zijn ervaring bij Gebouw-T, op het langstlopende festival van Europa geweest om te gaan werken. Dat is natuurlijk Pinkpop.

Gelukkig ziet Floran Pinkpop niet als enige grote mogelijkheid in Nederland. Ook Gebouw-T brengt al het groots naar Bergen op Zoom, vooral de Nederlandse bands ziet hij als iets wat zonder T niet in deze regio had kunnen staan. Denk daarbij aan Bløf, Racoon en De Dijk.

Bekijk hier de video van AuriKoert, Tolga, Wilfried of Liesbeth terug.

Dit is een tweede reeks van Gebouw-T Leeft. Benieuwd naar de eerste reeks? Check ons nieuwsbericht ‘Gebouw-T leeft en toont haar gezicht’
Heb jij, als bezoeker, ook een vet, mooi of leuk verhaal om te delen? Laat het ons weten via info@gebouw-t.nl. We zijn vooral erg benieuwd :)