20 oktober 2020

Gebouw-T leeft en toont haar gezichten

Gebouw-T leeft, al bijna 10 jaar lang. In januari volgend jaar viert het poppodium van Bergen op Zoom het 10-jarig bestaan. Hierop vooruitlopend presenteert Gebouw-T de campagne: “Gebouw-T Leeft!”. In deze campagne krijgt Gebouw-T een gezicht, of beter gezegd: het toont al haar verschillende gezichten.

Een divers gezelschap

Een selectie van 10 vrijwilligers staat de komende tijd centraal in deze campagne. Van een vrijwilliger die al jaren achter de bar staat in Gebouw-T, CURIO-student Podium- en Evenemententechniek tot productie stagiair, huis-DJ en lid van de Raad van Toezicht. Ze komen uitgebreid aan het woord en vertellen over hun passie en wat Gebouw-T voor hun betekent. Alle portretten en interviews verschijnen op de speciale landingspagina op de website van Gebouw-T. De campagne wordt in fases uitgerold. Vanaf dinsdag 20 oktober zijn de eerste vier portretten en interviews online te vinden.

Bouwstenen van Gebouw-T

“De woorden ‘Gebouw-T is meer dan een gebouw’ zijn de laatste tijd vaker gevallen. Juist op dit moment, in deze situatie blijkt maar weer dat Gebouw-T zoveel meer is. Gebouw-T is een begrip dankzij de mensen die er werken. We mogen zo ontzettend dankbaar zijn voor de diverse groep aan mensen die we in huis hebben” stelt vrijwilligerscoördinator Floortje Jochems. “Een groep die zich ondanks verschillende achtergronden, persoonlijkheden toch inzet voor die gezamenlijke passie: het mogelijk maken van culturen in al haar vormen. Technici, barmedewerkers, kaartjesscanners, DJ’s, schoonmakers: stuk voor stuk, voor en achter de schermen, zijn jullie de echte bouwstenen van Gebouw-T.”

Expositie

In december zijn alle portretten ook live in Gebouw-T te bewonderen vooraf, tijdens en na een evenement in het poppodium. De eerste vier portretten en interviews zijn online te bekijken via www.gebouw-t.nl/leeft.

📷: Nick Franken