15 maart 2021

Gebouw-T is op zoek naar jonge creatievelingen

Gebouw-T is op zoek naar jongeren die zich willen aansluiten bij het jongerenplatform Young Creations. Onder begeleiding van de projectleider en programmeur krijgen jongeren tussen de 16 en 24 jaar oud inspraak in de programmering en een eigen plek binnen de organisatie van Gebouw-T. De kerngroep zal bestaan uit 10 tot 15 jongeren, maar er is daarbuiten natuurlijk ook ruimte voor meer jongeren om mee te denken.

Desondanks dat momenteel nog de onzekerheid van corona heerst op het gebied van evenementen, is het belangrijk om met de jongeren te gaan brainstormen en plannen te maken.

´Ik ben de afgelopen maanden met diverse organisaties en jongeren in contact geweest. Deze doelgroep heeft het momenteel ontzettend zwaar en staan te trappelen om weer leuke dingen te mogen doen. Daarom is het belangrijk om juist nu plannen te maken met jongeren. Zodra het weer kan, kunnen we samen ontzettend mooie evenementen neer gaan zetten!aldus projectleider Floortje Jochems.

Aanmelden?

Ben jij of ken jij iemand die zich aan zou willen sluiten bij Young Creations? Aanmelden kan via deze link. Heb je vragen over Young Creations? Stuur dan een mail naar floor@gebouw-t.nl.