9 oktober 2020

Gebouw-T gooit podium open voor horeca, ondernemers en organisatoren

Het zijn roerige tijden. Het coronavirus treft de samenleving hard. Horeca en de culturele sector hebben het zwaar. Vrijwel alle festiviteiten moesten afgelast worden. Ook voor de komende maanden zijn de mogelijkheden nog beperkt. Gebouw-T organiseert sinds juli intieme concerten voor maximaal 100 bezoekers, in een zaal waar normaliter 700 mensen terecht kunnen. Hoog tijd om de deuren ook voor anderen open te zetten en lokale, bestaande en nieuwe initiatieven te verwelkomen. Want alleen samen houden we deze mooie stad levend en bruisend. Support your locals is het motto.

‘Gebouw-T Invites’ is een nieuw initiatief vanuit het poppodium in Bergen op Zoom. Horeca die nu niet of nauwelijks livemuziek mogen programmeren krijgen in Gebouw-T een podium. Maar ook met organisatoren die hun festival niet zagen doorgaan, gaat het poppodium graag het gesprek aan. Zo zie je straks je favoriete bandje die je kent uit je favoriete kroeg in Gebouw-T. De opbrengsten worden verdeeld over de deelnemende partners.

Het is tevens een open uitnodiging voor mooie, nieuwe initiatieven. Er is in deze tijd een heleboel niét mogelijk maar Gebouw-T kijkt liever naar de kansen die deze tijd biedt. Goede ideeën zijn dus van harte welkom. Neem hiervoor contact op met Gebouw-T. Stuur een e-mail naar info@gebouw-t.nl onder vermelding van ‘Gebouw-T Invites’.

De eerste gesprekken vinden al plaats. Binnenkort worden de eerste Gebouw-T ‘Invites’ programma’s bekendgemaakt.