18 maart 2020

Gebouw-T brengt het feestje zaterdag naar je woonkamer!

Het coronavirus houdt ook Gebouw-T in de greep… maar het poppodium zit niet stil. Gebouw-T slaat de handen ineen met DJ duo Verdampt, het perkeffect, Image Productions en Boekanier. Op zaterdagavond 21 maart presenteren ze een livestream van Verdampt Live in van Verdampt Live in jouw woonkamer! Geen reden om op de bank neer te ploffen dus… schuif de meubels aan de kant en zorg dat je kunt dansen.

Verdampt is het live dj- en drumsconcept van Matthijs van Dam en Yannick Verrest. Steeds opnieuw roven zij platenzaak De Waterput leeg van de dikste schijven. Tevens reizen de heren geregeld de rest van het land door, opzoek naar die ene goede plaat. Kortom: de wax-krentjes uit de smeuïge platenbak-pap halen is hun doel! Met deze platen knallen ze een diepe elektronische mix in elkaar waar je alleen maar van durfde te dromen. Het perkeffect verzorgt de visuals!

Vanaf 21.00 uur is de livestream te volgen via www.gebouw-t.nl/live. Tijdens de livestream kun je doneren: alle opbrengsten gaan naar de artiesten en ZZP-ers van Gebouw-T die het juist nú nodig hebben.