2 maart 2022

Eventmedewerker Karin:’Iedere dienst is weer een verrassing en een kennismaking dus het verveelt nooit’

In de rubriek ‘Vrijwillige Verhalen’ laten we onze vrijwilligers aan het woord. Waarom zijn zij vrijwilliger geworden bij Gebouw-T en wat is het meeste vette wat ze hebben meegemaakt in T? Alles komt aan bod.

Hé vrijwilliger, wat is je naam?
Karin Leijs

Sinds wanneer ben je vrijwilliger?
3 maart 2020

Welke functie als vrijwilliger heb je?
Hospitality, barmedewerker en binnenkort ook eventmedewerker.

Waar luister je het liefst naar?
Rock, metal, hiphop, blues, bluegrass, drum & bass, etc. Zolang het maar geen carnavalsmuziek is! :)

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Waarom heb je ervoor gekozen bij juist bij Gebouw-T vrijwilliger te worden?
Ik wil netwerken binnen de culturele sector en de uitstraling van Gebouw-T sprak me direct aan. Ik dacht: hier zit vast een leuk, gedreven team achter! En dat klopt gelukkig ook.

Wat betekent vrijwilligerswerk voor jou?
Ervaring opdoen, netwerken, je mentale batterij opladen, energie krijgen door anderen hun passie te zien uitoefenen en daar een ondersteunende factor in te mogen zijn.

Wat vind jij het leukste aan werken bij Gebouw-T?
Ik hou van mensen en van verschillende inzichten, verhalen, ervaringen. Bij Gebouw-T heb je zo’n gezellig groot vrijwilligersteam van mensen in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende achtergronden, opvattingen en ervaringen. Iedere dienst is weer een verrassing en een kennismaking dus het verveelt nooit.

Wat heb je geleerd in jouw tijd als vrijwilliger bij Gebouw-T?
Hoe het er achter de schermen aan toe gaat om een evenement op te zetten en tot een goede, positieve ervaring te maken voor zowel publiek, muzikanten en medewerkers.

Wat is het gaafste dat je bij Gebouw-T heb meegemaakt?
Phoe, dat is voor mij denk ik niet één ding, maar gewoon zien hoe met man en macht toch iedere keer weer creatieve oplossingen worden bedacht rondom de huidige corona maatregelen. Dat vind ik echt supergaaf en dat zorgt bij mij ook voor positieve vibes.

Wat zou je mensen mee willen geven die nog twijfelen om vrijwilliger te worden?
Er zijn zoveel mogelijkheden dus er zit altijd iets voor je bij, of je nu iemand bent die graag op de voorgrond staat en een praatje maakt met mensen, of liever op de achtergrond je steentje bijdraagt. Of je houdt van drukke functies waarbij je moet rennen en vliegen of liever wat rustiger op gang komt en niet teveel taken tegelijk doet. Dus neem zeker contact op met Gebouw-T, vertel wat bij je past en ze denken graag met je mee!

 

Zelf vrijwilliger worden?
Bij Gebouw-T zijn wij op zoek naar jou! Ben jij iemand die van muziek een glimlach krijgt van oor tot oor en houd je ook van gezelligheid? Misschien is vrijwilliger bij Gebouw-T worden wel iets voor jou. Neem vrijblijvend contact op om informatie op te vragen of bekijk de pagina over vrijwilliger worden bij Gebouw-T. Kan je niet wachten? Dan mag je Floor direct een WhatsApp sturen met jouw vragen, 06 – 10 05 43 42.