Gratis!
Locatie Zaal
Datum do 15 aug'19
Zaal open 20:00
Aanvang 22:45

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Iedere keer na afloop van Palm Parkies op het Wilhelminaveld kan je in Gebouw-T weer genieten van een gratis ZOMERCONCERT! Op het affiche: Revölvo en Razorblade Messiah. Dit zomerconcert is powered by Young Creations. Het T-Café is al vanaf 20.00 uur geopend en vanaf 22.00 uur gaat de zaal open. Rond 22.45 uur start het eerste concert.

Meng Motörhead met Anthrax en wat Iron Maiden in een glas whiskey. Roer het op met een beetje S.O.D en Billy Idol, een scheutje kerosine en heel veel talent en je hebt een kant-en-klare rockbeleving die de naam Revölvo draagt. Dit veteraankwartet uit West-Brabant heeft een deel van hun eigen unieke geluid toegevoegd om dit laaiende brouwsel nog explosiever te maken en ze zijn klaar om je wereld te laten kloppen! Eerdere individuele en memorabele uitvoeringen in de rockbands Speedcocks, Southern Way, Hilton Dive en Ghost Division garanderen een hoogspanningsminnend kortsluiting op het podium, afgewisseld met keiharde rompin ‘stompin’ songs. Deze compromisloze combinatie zorgt ervoor dat je maar één ding hoeft te doen: je vuisten in de lucht houden en uitdagen!

Razorblade Messiah is een 4 delige thrash metal band uit Rotterdam en opgericht in 2015. De band is beinvloed door de grote thrashers uit de jaren 80, met slechts een vleugje heavy-, speed- en power metal. Bij Razorblade Messiah draait alles om beukende ritmes, stijgende leads en agressieve zang, verpakt in agressie en melodie. Verwacht geen genade voor je ziel tijdens het bijwonen van een van hun shows!