Gratis!
Locatie Zaal
Datum do 29 aug'19
Zaal open 22:00
Aanvang 22:45

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Iedere keer na afloop van Palm Parkies op het Wilhelminaveld kan je in Gebouw-T weer genieten van een gratis ZOMERCONCERT! Op het affiche: A.M. Sam en Charades. Het T-Café is al vanaf 20.00 uur geopend en vanaf 22.00 uur gaat de zaal open. Rond 22.45 uur start het eerste concert.

A.M. Sam is de laatste jaren actief geweest als artiest en producer in de indie scene, terwijl hij thuis in zijn slaapkamer vele catchy tunes aan het opnemen was. De meeste van deze tunes zijn geschreven in een auto die van A naar B ging. Ze gaan over nieuwe vriendinnetjes, gebroken harten en van reizen tot alles achterlaten. Westcoast gitaarriffs vermengen zich met Sam’s stem tot dansbare en aanstekelijke liedjes. Verwijzingen naar Beck tot The Beatles, en van Tame Impala tot Velvet Underground zijn niet te missen.

Charades spreekt van een hardnekkig verlangen wat aan je trekt, in je oor schreeuwt en niet stopt tot dat het krijgt wat het wil. Bitterzoete klanken gedragen door duidelijke frustratie die onder je huid kruipen, af en toe de haren overeind laten staan en je laten vragen om meer.